Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély arra, hogy egy újrakezdett kapcsolat rendesen működjön?
Összejöttem az exemmel. Sokan azt mondják, hogy hülyeség volt, mások meg helyeslik, hogy belementem.
Szerintetek?
Most olyat mondok nektek amit valószínűleg magatok sem hisztek el:Egy szakításhoz csak két ember kevés !!!:)!!!
Párkapcsolati foglalkozásokon van róla szó, és szakemberek is bizonyítani tudják.
Egy párkapcsolat felbomlásához bizonyítottan valamilyen harmadik külső tényező jelenléte szükséges. Ez lehet egy vagy több személy, rokonok, munkahely bármi...
Vizsgálódni kell a párocska két tagjának környezetében külön-külön.
Biztos hogy lesz valami olyan tényező, ami v. aki az egyik tagot "elhúzta" a kapcsolatból.
Gondoljatok csak bele:Ott van pl. a híres Kék Lagúna c. film. A történetben,ha az a hajó nem süllyed el,lehet h az a fiú&lány sosem jönnek össze. Így viszont leélték a fél életüket egy lakatlan szigeten, és nem szólt bele SENKI !!!
Ha ebbe belegondoltok,akkor rájöttök,hogy környezetünket nagyon-nagyon nehéz megváltoztatni, hogy az a két ember együtt v. újra együtt legyen. Családi,anyagi hátteret, neveltetést, múltból magunkkal hozott komplexusokat stb.
Na ez itt a nagy probléma.
Szakítás után, vajon hányan helyeselnék az újrakezdést. (kollégák,barátok,ismerősök) A környezet befolyása nagyon nagy. Ha két ember hosszabb távon már egyszer tartósan együtt tudott maradni,akkor biztos hogy a környezetük szól bele. . .
Én ebben nem hiszek. Aki olyan hülye, hogy a környezete tagjainak a véleménye szerint éli a párkapcsolatát és itéli meg a kedvesét az meg is érdemli a sorsát!! De szerencsére a többségnek ennél több esze van..
Csak azt lehet "elhúzni" a kapcsolatból aki hagyja magát. Mégis hogyan köttetnek házasságok?? 5-10 éves együttlét után? Őket nem húzta el senki?? Nem volt gondjuk, problémájuk egyenként a környezetükben mely rányomhatta volna a nyomatát kapcsolatukra? Dehogynem...
Csak egyesek tudják kezelni valószinüleg mig a többségnek nem sikerül vagy hiába tesz bármit nem passzolnak össze így minden hiába..
Kell legyen valami oka, hogy egyesek együtt maradnak, újra összejönnek míg másoknak pár év és vége..
Nem hiszek a körülményekben. De tény, hogy 3 évnél hosszabb kapcsolatom még nem volt. Irigykedve nézem a friss házaspárokat, vajon mi a titkuk hogy nekik sikerül ami nekem sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!