Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti is szégyenlősek vagytok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szégyenlősek vagytok a barátotok előtt?

Figyelt kérdés
Én egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy ruha nélkül lásson, vagy ha a nagy hévben eljutunk odáig utána folyton rákvörös fejjel takargatom magam...persze tudom lát előtte, de akkor is...valamiért kényelmetlenül érint ha valaki ruha nélkül lát...itthon se mászkálok pucéran...pedig a szüleim előtt nem is kéne magam szégyenleni. Velem van a baj?
2013. júl. 1. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak még fiatal vagy. Gondolom első kapcsolat. Idővel megtanulsz büszke lenni a testedre. Főleg ha látod a csillogást a barátod szemében.
2013. júl. 1. 18:26
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

Elhiheted hogy a fiúknak sem mindig jó :D nekünk meg a jobb csajok előtt vannak először gátlások, amiket át kell szelni

Ha nem tudod elengedni magad, akkor igyál meg valamit előtte

2013. júl. 1. 18:35
 3/5 A kérdező kommentje:
a barátom mindig mondja, hogy ne legyek szégyenlős, mert szerinte csodálatosan nézek ki stb. de valahogy én nem érzem magamon ezt...és lehet, azért mert nem érzem magam megfelelőnek, mert utálom az alakom
2013. júl. 1. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Idővel Te is levetkőzöd előtte a gátlásaidat, csak hozzá kell szokni, hogy meztelen vagy. Én sem szoktam meztelenül mászkálni/aludni, de valakinek meg ez is természetes.
2013. júl. 1. 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:

A szégyenlősség természetes, de egy párkapcsolatban leépítendő, mert nem lehet normálisan együtt élni, szexelni stb., ha folyton szemérmeskedsz, ha nem tudod elhinni, hogy a tested vonzó lehet (hiszen enélkül hogy tudnál szándékosan imponálni egy másik embernek is).

Beszélj a pároddal és lassan bontsátok le a gátlásaidat. Ugyanaz igaz, mint a szexben: ne csináljatok olyasmit, ami rossz nektek, de lépésről lépésre mélyítsétek a bizalmat, bontsátok a gátlásaitokat.

Az Amerikai Szépség intro-jelenetét (egész pontosan annak a film közepén lévő teljes változatát) ajánlom figyelmedbe, amikor a srác videózza, hogy Spacey lánya vetkőzik.

2014. okt. 22. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!