Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 13 éves koromban jártam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves koromban jártam egy roma fiúval akivel a származása miatt szakítottam. Azóta eltelt tíz év és nincs párkapcsolatom. Szerintetek jobb lett volna ha a szivemre hallgatok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 14:04
1 2 3
 21/25 Johnny B. Goode ***** válasza:

Nem, az lett volna jobb, ha 13 évesen az eszedre hallgatsz és nem fertőzöd meg magad...

Ebben az esetben a kötelet ajánlom megoldásként számodra.

2013. júl. 3. 12:42
 22/25 anonim ***** válasza:
ha válogatos vagy akkor ne síránkozzál már h nincsen pasid
2013. júl. 3. 13:03
 23/25 anonim ***** válasza:
akkor menj a nemlúzer digók közé és csinálj nekik 50 gyereket , hogy mégtöbb legyen belőlük.
2013. júl. 3. 13:11
 24/25 tites válasza:

Szia, látom nemsok értelmes választ kaptál, csupán gyulôlkôdô megjegyzéseket. Habár 13 év rengetg idô és nem tudhatod, hogy az egykori párodból milyen ember lett, hacsak nem tartjátok a kapcsolatot, errol nem írtál....

szóval, én a helyedben, ha a szívem ugy diktálná, megpróbálnám vele felvenni a kapcsolatot, aztán látnám, hogy hogy alakul, mert ha esélyt sem adsz rá, hogyan lehetnél boldog?

Persze nem olyan, ahogy elképzelted, ha megaláz, vagy csunyán bánik veled, akkor nincs értelme...

Én mindezt tapasztalatból mondom neked, mer roma a párom, 3 éve vagyunk egyutt, 33 éves vagyok és soha nem volt még ilyen boldog kapcsolatom! Nincs 5, gyerkunk, nem ver, nem iszik és ô a legnyugodtabb, legaranyosabb, legodafigyelôbb pasi akit ismerek, sok nô boldog lehetne, ha igy bánnának veluk, ahogy ô velem.

Ugyhogy, hidd el, lehetnek kivételek kôztuk is, halgass a szivedre!

2013. júl. 14. 09:25
 25/25 tites válasza:
Elnézést, kihagytam: persze, ha nem olyan....
2013. júl. 14. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!