Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyire számít az, hogy egy lány tudjon fözni és jól fözni?
"A férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út."
Menyire igaz? :) ;)
Egy ilyen lányal tovább maradnátok együtt vagy ez nincs köze hozzá?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Minden számít az ami jó.
Nem jövünk össze senkivel CSAK AZÉRT mert
- szép
- okos
- jó a természete
- jól tud főzni
- jó az agyban
és még lehetne sorolni.... Szóval nem kell minden feltételnek megfelelni, de mindössze 1 feltételnek megfelelni kevés.
Köszönöm a válaszokat. :)
Egyéb véleményekre is kíváncsi vagyok. Lehet a takarítás vagy akármilyen ehez hasonló szempontól való vélemeny. :)
ma 13:12
Nem vagyok hülye cseppet sem csak érdekel, hogy ők mit gondolnak eről.
A többieknek viszont köszönöm, hogy Normálisan válaszolt a kérdésemre. :)
A főzés annyira nem szempont nála, tekintettel arra, hogy tudok főzni és mások szerint egész jól csinálom /ebbe volt barátnőim is beletartoznak/. :)
A takarítás meg a mosogatás már más tészta, mert azt nagyon nem szeretem. xD
Persze nyilván előny, ha egy nő tud főzni és jól is csinálja azt. Főleg mert a közös főzés egy egész jó program lehet mondjuk egy vasárnap délelőttre... ;)
Hatalmas plusz pont, a mondás nagyon igaz, csak sok csaj/nő lustább vagy butább ennél, hogy erre figyeljen (a 14#-es is egy lusta buta ember)
Jah és 20F vagyok,aki férfi annak ez szempont :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!