Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit még régen ismertem meg.Azóta nem nagyon találkoztunk, de most egy hete kb láttam és nagyon megtetszett.Szerintetek eljön velem, ha írom neki, hogy találkozni szeretnék vele?2009. okt. 15. 16:05
1/2 anonim 

válasza:

Szerintem el. Vagynem mégse. Meggondoltam magam, bocs.
PRÓBÁLKOZZ!
2/2 anonim 

válasza:

az attól függ h a lány mit gondol rólad, mármint h milyen viszonyban voltatok... meg h van-e barátja... mondjuk nem kell kapásból közölnöd vele h tetszik, csak h jó lenne már beszélni mert régen találkoztatok stb... egy próbát megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!