Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 24 évesen már kiöregedettnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 évesen már kiöregedettnek számít egy nem bulizós leszbikus?

Figyelt kérdés
Most lett vége egy hosszabb kapcsolatomnak. Nem szeretem a bulikat, csak a mozit meg hasonlókat. Igazából nem érzem azt, hogy annyira vonzananának a meleg szórakozóhelyek, sőt. Neten nézelődöm ha arról van szó, de vagy nagyon fiatal lányok vannak, vagy jóval idősebbek, esetleg alkalmit keresnek... Ilyen gondolkodásmóddal felejtsem el, hogy találok valakit?
2009. okt. 15. 14:26
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Yes!!! Én is épp ezt akartam kérdezni!

Szerintem nem.

59/F

2009. okt. 15. 14:30
 2/3 anonim ***** válasza:

dehogy számít

viszont az biztos, hogy így nehezebb párt találni

mozi, kiállítások, koncertek, suli stb.?

2009. okt. 15. 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem kell mindenkinek bulizósnak lennie, elég ha a környezetében nyitott, persze melegeknek nehezebb párt találni.

Tudom ajánlani a nők számára létrehozott társkeresőt:

www.angyalkak.hu

2009. okt. 15. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!