Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy a barátom azért nem jut el a csucsra, mert fáradt?

Figyelt kérdés
Van lyan nap amikor semmmi probléma nincs, de van amikor meg 1 ora alatt se ud eljutni a csucsra, lehet azert mert egész nap dolgozott(fizikai munka) és kimerült??
2009. okt. 15. 08:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehetséges. Ülj le vele és beszéld meg mi az oka ennek. Lehet más is.
2009. okt. 15. 08:36
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Simán lehetséges, persze. Ne viccelj, ha hulla fáradt és bedől az ágyba, akkor még fel se áll neki, hiába erőlködsz. De hát elég szomorú, hogy van ilyen, mármint nem a barátodra értem, hanem a körülményekre, hogy az ember szinte hullára dolgozza magát.
2009. okt. 15. 08:49
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

1 Vagy fáradt és stresszes

2 vagy túl gyakran csináljátok

3 vagy mással is csinálja

2009. okt. 15. 08:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Megcsal, vagy nem kíván. Esetleg impotens lett.
2009. okt. 15. 09:22
 5/9 anonim ***** válasza:
igy van. az is szóba jöhet, hogy már nem kiván téged. esetleg próbálj újitani a megjelenéseden mert egy idő után minden unalmas lesz
2009. okt. 15. 09:31
 6/9 A kérdező kommentje:

beszéltünk már erröl nagyon sokszor. És a válasz mindig ugyanaz, hogy nem velem van a gond, csak nagyon faradt...

nem hinném,hogy nem kivan,mert elég sexy vagyok. És rendszeresen probálok ujitani.

Van amikor 10 perc se kell es elmegy,de van amikor nekikezdünk, akkkor meg nagyon lelkes,de aztán 1 óra mulva se történik semmi.....pedig én mindent megteszek....

Nem tudom mi tévö legyek. Már sokszor beszéltünk róla,de a válasz mindig ugyanaz.

Kizárt,hogy másikkal is lenne.....

2009. okt. 15. 09:42
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
szerintem kizárt hogy fáradságtól lenne. ha valaki fáradt fel sem áll neki, nemhogy órákig ne menjen el. azt tudom elképzelni, hogy munka közben letöm egy csajt és mire hazaért már nem kivánja annyira a dolgot. tudod, másodszorra sokkal tovább birja az ember!
2009. okt. 15. 09:47
 8/9 anonim ***** válasza:
ilyen nekem is szokottlenni, és ált az okozza hogy aznap már többedjére csunáljuk, és fáradt is vagyok, és nem tdok nomrálisan odakoncenrálni... pl most válnak a szüleim, és így néha elég fos kedvem van. szeretema párom, de előrodul hogy nincs kedvem vele lenni.. illetve kivánom nagyonis, csak valahogy nemtom.. nemtudom tudtam e segíteni... :$
2009. okt. 15. 10:01
 9/9 anonim ***** válasza:

én se tudok elmenni ha be vagyok baszva mint az állat:S

19F

2009. okt. 15. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!