Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek igaz? Rontja ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz? Rontja ez a párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Ha egy pár mindnenap találkozik és 7hónapja együtt vannak már ,és eddig nem volt zavaró az hogy minden nap látták egymást,de most elöször azon veszekettek hogy pár nap szünetet is kellene hagyni időnként...
2009. okt. 14. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
63%

Hát, ha majd együtt akarnak élni akk mi lesz?? 2 napig az egyik nem jön haza? Sztem ez a kapcsolat már úgy rossz ahogy van!!

l20

2009. okt. 14. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

mindenkinek szüksége van szabad térre......... van akinek többre, van akinek kevesebbre.

nem véletlen, hogy annyi pasi pecázik.

2009. okt. 14. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Én is ebben a helyzetben vagyok.. illetve hasonlóban biztosan.. az osztálytársam a barátom 8 hónapig semmi probléma nem volt ezzel aztán kezdett gond lenni hogy minden nap együtt vagyunk és semmi másból nem állt az életünk. Mi ekkor szünetet tartottunk illetve pont jött a nyár szóval ez igy az utazások meg hasonlók jól is jöttek.. és akkor mind2en rájöttünk hogy valahogy megoldjuk de szeretjük egymást... és azóta is találkozunk mindennap de nem csak egymásból áll az életünk és már lassan 2 éve együtt vagyunk... a Lényeg hogy találkozz néha a barátaiddal, menj el velük valahová ott van a suli a munka kinek mi a lényeg hogy legyen önálló életed is és a melletted lévő embereket ne hanyagold el!!! És ha emellett is találkoztok mindennap vagy majdnem mindenn nap az már más lesz....
2009. okt. 14. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:
azért is hasznos néha egymás nélkül, mert így hiányoztok egymásnak és ez fenn tartja a tüzet... ha mindennap találkoztok egy idő után túl unalmas lehet hiszen nem tudtok mit mondani egymásnak! mi minden másnap találkozunk, néha eltelik két nap is, persze közben beszélünk, de nekünk így jó!
2009. okt. 15. 16:11
 5/5 anonim válasza:
Én is szinte mindennap találkozok a barátommal. Lassan 10 hónapja járunk, de egyátalán nem unom.. Sőt.. De egy két nap szünet sosem árt. Legalább jobban fogtok egymásnak hiányozni. ;)
2009. okt. 15. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!