Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy fiú, majdnem 15 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, majdnem 15 évvel idősebb nálam, én 17 éves vagyok, még sose voltam szerelmes, de lehet hogy most az vagyok (több lent)?

Figyelt kérdés

Mikor megsimogat, vagy megölel, akkor "pillangókat" érzek a gyomromban. Sokat beszélgettünk a kapcsolatunkról, és bár nagy a korkülönbség, és bár nem mondta ki egyikőnk sem, hogy szerelmesek vagyunk, utalás azért volt.

Mit tegyek? Ez tényleg szerelem?

2013. jún. 28. 19:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, azért szerintem ez számodra is világos, hogy ennyiből nem lehet ezt megítélni. A számodra ez mindenképp valami szépet, újat, és izgalmasat hordoz, én is voltam már hasonló helyzetben :) Szép dolog a szerelem, de csak a megfelelő emberrel! Kicsit fiatalabb voltam nálad, mikor egy szintén 15 évvel idősebb férfi megtetszett nekem, sőt, szépen bele is zúgtam, ő meg adta alám a lovat. Nem kezdett ki velem sosem, de nem sokon múlt, és utólag visszatekintve, nagyon is jól tette, s a mai napig hálás vagyok, hogy akkor nem lett abból a kapcsolatból több. Amint túltettem magam rajta, jött az _igazi_ szerelem, egy hat évvel idősebb sráccal, s évek óta olyan jól megvagyunk, hogy már az esküvőt tervezgetjük. :)

Visszakanyarodva a témára, akármilyen szerelmes is vagy, járj nyitott szemmel a világban, és ésszel is nézd a dolgokat, ne csak szívvel. Énnekem is kicsit furcsa ez a nagy korkülönbség, de nem minden harmincas pasi egy beteg állat, aki kikezd fiatalabbakkal. Nézd kicsit kívülről a dolgokat, hogy érdemes-e belekezdeni egy ilyen kapcsolatba, ehhez viszont ismerned kell szerelmed tárgyát is. Amíg nem bízol meg benne őszintén (és ehhez azért kell némi idő), s nem vagy biztos benne, hogy ő is csak jó szándékkal közeledik feléd, eszedbe ne jusson beleugorni ebbe a kapcsolatba, mert nem érné meg. Ha viszont minden rendben köztetek, akkor hajrá! :)

2013. okt. 13. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!