Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők miért nem veszik észre, hogy a párjuk csak a szex miatt, vagy megszokásból van velük?
Figyelt kérdés
Például 4 éve párkapcsolatban élő nő nem tudja rávenni a párját, hogy vigye el egy egyszerű belföldi nyaralásra. Pedig a pasi megengedhetné magának mind időben, mind pénzben.
Ennek ellenére a nő kitart, mert úgymond szereti a pasiját. Miért nincs önérzet ezekben a nőkben és lépnek le?
2013. jún. 27. 18:43
11/17 anonim válasza:
de ez csak a te gyanúd amit csak egy kiírásbol gondolsz és ha konkrétan nem te vagy a csaj pasija akkor valójában nem tudhatod most attól h nyaralni nem akar még nem biztos hogy csak ágyasnak tartja a nőt
12/17 anonim válasza:
Szolgalelkű mártír ingyencselédek és szexrabszolgák az ilyenek.
13/17 anonim válasza:
Tájékoztatásul közlöm, hogy az érzelmek is ingyen vannak, nem csak a szex.
14/17 anonim válasza:
Na, mert attól aztán ezerszer csodásabb lenne a kapcsolat, ha minden évben elmennének nyaralni? Meg mi az, hogy a csávó vigye el?? Menjenek el közösen, ergo felezzék a költségeket. Vagy ez csak nekem alap? Én nem várom el a páromtól 8 év után sem, hogy egyedül ő finanszírozzon bármit is, és vigyen el nyaralni, moziba, étterembe, stb. pedig a pénzéből és idejéből kitelne bőven. Mi mindent felezünk, és nekünk a legjobb.
16/17 anonim válasza:
de akkor te sem olvastad el hogy mi is a téma mert a csaj aki feltette a kérdést és amihez ez is fűzödik nem azt írta hogy őt vigye el a pasi saját költségén...ő megírta hogy fiteti az ő részét a pasi csak a sajátját kell kifizesse mert már így 4 év után vágre szeretne egy közös nyaralást szóval nem nem csak nálad alap a költség felezése ő is így gondolja
17/17 anonim válasza:
Na, azt nem olvastam el előzőleg. Most már igen. Az elég gáz, hogy semmi, de semmi közös élmény nincs. Jogos a kiakadás. Nyaralni mi sem szoktunk menni, de koncertekre, fesztiválokra igen, mert ezek olyanok, hogy mindkettőnknek kielégíti az igényeit. Neki nincs kedve egy hétig lubickolni meg napozni, megértem. Kérdezze meg a pasit, hogy hogy ő esetleg hova szeretne menni, vagy a csávó mondja meg, hogy miért nem akar nyaralni menni, azonkívül, hogy mert nem akar 2 napnál több szabit kivenni. akkor menjenek el valami koncertre, egy piknikre vagy akármi, az is már egy közös élmény lenne. Ha erre sem vehető rá, akkor ultimátum...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!