Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Félek, hogy egyszer csak elegük lesz. :S
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és anyukám már évekkel ezelőtt leszögezte hogy 15 éves koromig nem lehet barátom. Én mégis összejöttem egy sráccal, és nem is én mondtam el neki, hanem a nővérem, aki látott minket együtt. Először nagyon ki volt akadva anyum, aztán hallottam hogy a nővéremmel arról beszélnek, hogy heteken belül úgyis vége lesz a kapcsolatunknak. Decemberbe lesz 2 éve, hogy együtt vagyunk a fiúval, és látom már a anyumon hogy egyre inkább elege van ebből az egészből, és idegesíti. Félek hogy egyszer csak besokall, és azt mondja hogy többet nem találkozhatok vele. :S Már próbáltam egy évvel ezelőtt is elmondani neki hogy nagyon szeretjük egymást, de látszott rajta hogy komolyan se vesz.. szinte kinevetett. Mit tegyek? 14/L2009. okt. 14. 15:44
1/6 anonim 

válasza:

Mond neki, hogy terhes vagy. Várj egy percet, amíg ledöbben. Majd mond azt: csak vicceltem, védekezünk ám! Így elterelődik a figyelem.
2/6 A kérdező kommentje:
Hogyne.. úgy már biztos hogy nem találkozhatnánk többet. :D:D
2009. okt. 14. 15:48
3/6 anonim 

válasza:

Szerintem ne találkozz többet az anyukáddal :D:D.Na de komolyan.Szerintem talán inkább beszélgess vele,vagy mutasd be neki a fiúdat.Ha látja hogy rendes,normális akkor talán rábólint.Ha nem akkor meg majd sutyiban találkoztok,annak is megvan a varázsa :D
4/6 anonim 

válasza:

Mindenképpen beszélgess vele erről. Mondd meg neki, hogy neked nagyon rosszul esik, hogy nem tudják elfogadni azt akit szeretsz. Remélhetőleg megérti, hiszen ha szeret akkor mindenben támogatnia kéne.Próbálj meg hatni rá. Sok sikert!:)
5/6 anonim 

válasza:

15 éves korig nincs párkapcsolat?
Mondanám, hogy a szüleid régimódiak, de régen 16 éves korban már az esküvő is megvolt, úgyhogy tényleg nem értem, hogy ezt most miért.
6/6 A kérdező kommentje:
anyukám elég hamar házasodott és szült is, és néha azt látom rajta hogy eléggé megbánta. lehet hogy ezért :S
2009. okt. 20. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!