Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan növelhető, fejleszthető a szerelemhez szükséges érzelmi intelligencia?
Figyelt kérdés
Utóbbi kapcsolatoknál azt vettem észre, hogy amikor a lányokkal beszélek érzelmi problémákról, akkor értem a szavakat, meg a különböző mondatrészeket is megértem, de az őket összekötő logikai kohéziót már sose látom át, ilyenkor csak bólogatok és együtt érző arcot próbálok felvenni, miközben őrülten forognak a fogaskerekek a fejemben és az istennek nem jövök rá mi a téma.
Általában hamar kisül a turpisság és rám lesz fogva, hogy én nem is figyelek és nem is értem meg őket. Azt gyanítom kicsi az érzelmi intelligenciám.
2013. jún. 27. 12:17
1/5 anonim válasza:
Ne csak bólogass, néha csinálj úgy mintha elgondolkoznál, néha minthe "áhh most már értem" :DD néha ráncold a szemöldököd :DD néha "hmmm, ez durva" Ez az érzelmi intelligencia :D Ennyi.
2/5 A kérdező kommentje:
ja ezeket szoktam :D de utána vissza is kell mondani sokszor, hogy: "emlékszel amikor volt az a beszélgetésünk?" "emlékszel mit ígértél" és akkor én esküszöm semmire sem emlékszek az egészből. Mert nem direkt módon fogalmaznak, hanem valami cikornyás női nyelven mint ha egy ókori görög versből kéne kielemeznem, hogy mire gondolt a költő.
2013. jún. 27. 12:32
3/5 anonim válasza:
ez az egyik legédesebb kérdés amit itt láttam :D Ha már zavar a porbléma, nem hiszem, hogy különösebb gond lenne az érzelmi intelligenciáddal, mi nők sajnos ilyenek vagyunk :)) amúgy, ha tudod, hogy fontos a téma, vagy valaki épp a szívét önti ki neked, szerintem nyugodtan állísd meg egy pillanatra, hogy magyarázza el mire gondolt, ezen senki sem fog megsértődni, sőt :)
4/5 anonim válasza:
Aranyszabály, csak férfiaknak: ha a nő kérdez, ne válaszolj. Bármit mondasz, ellened fordítja. Kizárt dolog, hogy eltaláld, mit akar hallani. Ugyanis ő sem tudja.
Vavyan Fable
5/5 anonim válasza:
Egyébként én úgy csinálom, hogy aki fontos arra odafigyelek, ha csak simán egy nő beszél nekem, akkor kimutatom, hogy csak jól neveltség miatt figyelek, de amúgy közöm nincs hozzá, pláne a magánéletéhez durván nincs (húzom a szám "ok, ok értem én, de biztos, hogy most ez szükséges?" fejjel) de akire odafigyelek azzal is csak egy szintig, mert a legtöbb nő hajlamos balf***t csinálni azért abból, aki hagyja. Kevés tárgyilagos nőt ismerek, de azért akad, őket bírom, mert általában humorérzékük is van. A véget nem érő nyígást viszont én nem, mert nem tudok vele mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!