Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan becézgetitek a kedveseteket?
Figyelt kérdés
Pár tippet kérnék
Köszi :D
2009. okt. 14. 14:29
1/22 anonim 

válasza:

Én édinek szoktam, ő meg drágámnak hív, de csak ha éppen veszekedünk :D Amúgy nem vagyok oda a becézgetésért azért csak ennyi :) 19/L
2/22 anonim válasza:
drágám,szerelmem,édesem,életem,kicsim,mindenem,bubum:D, egyetlenem
5/22 anonim 

válasza:

Cicám, Macim, Mucikám, Szerelmem:D L/21
6/22 anonim 

válasza:

cukimukim drágám szivem szerelmem
7/22 anonim 

válasza:

szerelmem, babuci, dragam, dragasag, szivecskem, hercegem, hercegnom, majmocskam, kincsem, kis hulyem stb......mikor melyiket:)
8/22 anonim 

válasza:

szivem,nyuszikám,vagy nyuszikóm..
9/22 anonim 

válasza:

sehogy. ő egy férfi, nem egy plüssmackó..:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!