Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar csókot, miért, mit kéne tennem?
Ha tetszik, akkor várj. Nem tudom hanyadik randitok lesz, de szerintem nem a századik, így ne várj csodát. Ha így nevelték sok mindent nem tehetsz, csak ha vársz. De ha nem tudsz, akkor hagyd Őt. Ha rá is veszed a csókra, a szexre már nem fogod tudni. Még arra is nehezen, hogy megfogja a kezedet vagy megpusziljon, stb. Ezen változtatni nem tudsz.
Volt egy fiú, akivel randiztam párat. Rólam tudni kell, hogy katolikus vagyok és pár találkozó után már arra akart kényszeríteni, hogy ne járjak templomba, ne menjek el gyónni. Na már most, ez számomra fontos dolog és ahol egyik fél kényszeríteni akar egy másikat az akaratára, az a kapcsolat boldogtalan. Én sem éreztem volna jól magam mellette, így inkább megmondtam, hogy nem találkoznék vele többet, ha gondolja barátkozhatunk, de én nem adom fel az elveimet. Ha nem mondja ezeket, talán másképp alakul ,de jobb, hogy az elején történt, mint hogy később lett volna fájdalmas az igazság. Pár hónappal később találtam egy vallásos fiút magam mellé, vele íyg teljesen összhangban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!