Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövőhét hétvégén lesz a barátom apukájának a születésnapja. Az sok lenne, ha sütnék neki egy kisebb tortát?
Figyelt kérdés
2 éve és 7 hónapja járok a barátommal :)2013. jún. 26. 21:16
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem, nagyon jó ötlet, biztos örülni fog. Csak tudd meg, milyen ízesítésűeket szeret.
3/10 anonim válasza:
semmi gond vele. mindenki örülni fog neki.
4/10 A kérdező kommentje:
bár azt tudni kell róla,hogy nem az az igazi úriember.amikor összejöttem a barátommal nem volt rám "kíváncsi",vagyis annyira nem érdekelte,hogy barátnője van.nem utál,mert szoktunk beszélgetni,és jó fej velem :) már nyaralni is voltam velük,és akkor sem volt semmi gond :) és nem az a puszis fajta :D pl. bemutatkozásnál sem puszilt meg :D ez nem feltétlen jelentheti,hogy valami baja lenne velem :D na,szóval értitek :D
2013. jún. 26. 21:23
5/10 A kérdező kommentje:
ja,és nagyon szereti az édességeket :) amikor sütök valamit mindig küldök neki/k és nagyon szokta szeretni :)
2013. jún. 26. 21:25
6/10 A kérdező kommentje:
de az anyukája nem kapott :( mert neki nem tudtam mikor van.nem fog megsértődni?
2013. jún. 26. 21:32
8/10 anonim válasza:
Nem, szerintem nem fog megsértődni az anyukája.
Attól, hogy nem puszis fajta még kedvelhet, sőt biztos kedvel, ha jól elvagytok.
Nyűgözd le őket, süss valami nagyon-nagyon finomat! :)
9/10 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet!:)
De adj nekem is a tortából :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!