Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek-e egy OSZTÁLYTÁRS-al? Tapasztalatok?
azthiszem szerelmes vagyok!
többen írtátok, hogy csak akkor ha nagyon akarod és szereted is.
hát én most szeretem! írjatok nekem tapasztalatokat osztály beli szerelemről.
hogyan viselkedjek vele az iskolában?
16/F

Én nyár végén jöttem össze az osztálytársammal.Év elején persze mindenki óriási szemekkel nézett ránk,de már hozzászoktak:) Idegennyelv órákon egymás mellett ülünk,tökéletesen megvagyunk:) A suli után hol hozzám jön át,hol én át hozzá.Van,hogy este is találkozunk,mert annyira jó vele lenni.:$.Év elején tartottam tőle,hogy "júj,ki mit fog mondani".De nem érdekelt.Van aki rossz szemmel néz ránk,van aki örül nekünk.(:
Ha hazamegyünk és este már nem találkozunk,akkor is msn-ezünk.Lassan 3 hónapja vagyunk együtt és ennél jobban még sosem szerettem senkit.Annyira jó érzés,hogy közel van hozzám:) Szünetekben ki vonulunk az aulába és ott faljuk egymást :DD Órákon néha akar 1-2 puszit,amit néha meg is kap,persze ha a tanár nem látja :D.Meg fogjuk egymás kezét.Persze 1-2 szünet van,hogy nem vagyunk együtt...És az a duma,hogy "ha vége lesz,akkor elég nehéz lesz"
Nos,így nem szabad egy párkapcsolatnak neki indulni,hogy "ha vége lesz..."
Ha szereted és ő is téged,akkor semmi akadály.:)
Szurkolok;)

én is összejöttem osztársal, 2napig volt téma utána már megszokták aztán nyáron szakítottunk és utána nem is beszéltünk 1mással a suliba :)
nem volt annyira gáz mert a suliig kihevertem vmennyire

én jártam osztálytársammal és hamar szétmentünk aztán martuk egymást évekig. de ez velem történt ti mások vagytok :) nektek hátha sikerül. szurkolok. én most épp az egyik évfolyamtársammal járok és vele nagyon jó :)
ha szereted akkor igen akkor gyere vele össze.
Szia!
Soha soha...! Nekem sajnos rossz tapasztalatom van, összejöttem az egyik sráccal már régóta megvolt a vonzalom köztünk és hát egy idő után szerelem lett belőle...De elhiheted megjártuk az összes buktatót az állandó pletykálások a rengeteg rossz indulatú lány akinek nem volt jobb dolga mint h rólunk beszéljen.
2 évig bírtuk persze kisebb nagyobb megszakításokkal. Én még egyszer biztos nem mennék bele.
és h hogy viselkedj vele a suliban?-természetesen!:D
1Lány.

Nekem ezzel kapcsolatban jó tapasztalatom van. Fél évig voltam együtt az egyik osztálytársammal... még 8.-ban :D
Minket senki sem piszkált érte, csak a tanárok néztek kicsit amikor a szünetekben együtt voltunk, de aztán már hozzászoktak.. végülis a kapcsolatunknak nem az osztály/suli miatt lett vége hanem mert költöztek :(

Hello!
Nekem két osztálytársam van már együtt közel 3 éve.. tehát ha SZERETITEK egymást, akkor hajrá, de ha még csak kölcsönös szimpátia, akkor egyelőre hanyagoljátok a témát(kölcsönös legyen a szerelem..). Ja és ami még fontos, első pár hónapban az osztály ne tudjon róla... tehát télleg működik e a dolog, mert előfordulhat, hogy nem igazán, és akkor azt az osztály ne tudja meg. + pletykákat is elkerülitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!