Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejöjjek-e egy OSZTÁLYTÁRS-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöjjek-e egy OSZTÁLYTÁRS-al? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

azthiszem szerelmes vagyok!

többen írtátok, hogy csak akkor ha nagyon akarod és szereted is.

hát én most szeretem! írjatok nekem tapasztalatokat osztály beli szerelemről.

hogyan viselkedjek vele az iskolában?

16/F

2009. okt. 13. 22:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Én nyár végén jöttem össze az osztálytársammal.Év elején persze mindenki óriási szemekkel nézett ránk,de már hozzászoktak:) Idegennyelv órákon egymás mellett ülünk,tökéletesen megvagyunk:) A suli után hol hozzám jön át,hol én át hozzá.Van,hogy este is találkozunk,mert annyira jó vele lenni.:$.Év elején tartottam tőle,hogy "júj,ki mit fog mondani".De nem érdekelt.Van aki rossz szemmel néz ránk,van aki örül nekünk.(:

Ha hazamegyünk és este már nem találkozunk,akkor is msn-ezünk.Lassan 3 hónapja vagyunk együtt és ennél jobban még sosem szerettem senkit.Annyira jó érzés,hogy közel van hozzám:) Szünetekben ki vonulunk az aulába és ott faljuk egymást :DD Órákon néha akar 1-2 puszit,amit néha meg is kap,persze ha a tanár nem látja :D.Meg fogjuk egymás kezét.Persze 1-2 szünet van,hogy nem vagyunk együtt...És az a duma,hogy "ha vége lesz,akkor elég nehéz lesz"

Nos,így nem szabad egy párkapcsolatnak neki indulni,hogy "ha vége lesz..."

Ha szereted és ő is téged,akkor semmi akadály.:)

Szurkolok;)

2009. okt. 13. 23:30
 2/7 anonim ***** válasza:

én is összejöttem osztársal, 2napig volt téma utána már megszokták aztán nyáron szakítottunk és utána nem is beszéltünk 1mással a suliba :)

nem volt annyira gáz mert a suliig kihevertem vmennyire

2009. okt. 13. 23:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Add önmagad, bármi legyen is az. Azt nem bánod meg, ha játszol, vagy visszafogod magad az viszüt. Neked legyen jó a több ne érdekeljen.
2009. okt. 14. 09:50
 4/7 anonim ***** válasza:

én jártam osztálytársammal és hamar szétmentünk aztán martuk egymást évekig. de ez velem történt ti mások vagytok :) nektek hátha sikerül. szurkolok. én most épp az egyik évfolyamtársammal járok és vele nagyon jó :)

ha szereted akkor igen akkor gyere vele össze.

2009. okt. 14. 13:07
 5/7 anonim válasza:

Szia!

Soha soha...! Nekem sajnos rossz tapasztalatom van, összejöttem az egyik sráccal már régóta megvolt a vonzalom köztünk és hát egy idő után szerelem lett belőle...De elhiheted megjártuk az összes buktatót az állandó pletykálások a rengeteg rossz indulatú lány akinek nem volt jobb dolga mint h rólunk beszéljen.

2 évig bírtuk persze kisebb nagyobb megszakításokkal. Én még egyszer biztos nem mennék bele.

és h hogy viselkedj vele a suliban?-természetesen!:D

1Lány.

2009. okt. 14. 16:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem ezzel kapcsolatban jó tapasztalatom van. Fél évig voltam együtt az egyik osztálytársammal... még 8.-ban :D

Minket senki sem piszkált érte, csak a tanárok néztek kicsit amikor a szünetekben együtt voltunk, de aztán már hozzászoktak.. végülis a kapcsolatunknak nem az osztály/suli miatt lett vége hanem mert költöztek :(

2009. okt. 14. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Hello!

Nekem két osztálytársam van már együtt közel 3 éve.. tehát ha SZERETITEK egymást, akkor hajrá, de ha még csak kölcsönös szimpátia, akkor egyelőre hanyagoljátok a témát(kölcsönös legyen a szerelem..). Ja és ami még fontos, első pár hónapban az osztály ne tudjon róla... tehát télleg működik e a dolog, mert előfordulhat, hogy nem igazán, és akkor azt az osztály ne tudja meg. + pletykákat is elkerülitek.

2009. okt. 14. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!