Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a párotok azt mondaná, hogy nem akar hazudni, de sok jó nő van még rajtad kivül is aki szép vagy szexuális?
pár férfi után kezdek rájönni, hogy nincs olyan, aki ne nézné a nőket, és titkon ne kivánná meg őket. :( mellettünk. :( maximum vannak olyanok, akik jobban menedzselik a dolgot, vagy jobban hülyitenek, vagy titkolják. ez az igazság. a kérdés, inkább az, hogy hogy a pic.ába tegyük túl magunkat ezen.
a férfi szó maximum abban merül ki az előző-előző hozzászólónál, hogy nem mondja el neki, hogy ő is nézi, és gerjed a csajokra, csak max jól titkolja. Lehet hogy ettől tényleg férfi valaki, és ez jelenti azt hogy ő férfi. Mert hogy olyan FÉRFI nem létezik, akinek ha nője van, nem néz, és ezzel egyetemben nem is kiván meg más (más tipusú) nőket, az biztos hogy nincs!!!
12. Ez már a te magánügyed. Azt hiszel, amit akarsz.
Olyan ember nincs, aki ne látná meg, hogy valaki szép, vagy jól néz ki. Legyen azonos, vagy másik nemű. Sőt, még hosszabb kapcsolatban az is előfordulhat, hogy valaki megragadja a fantáziáját.
De a párom jelenlétében másokra csorgatni a nyálam egyszerűen csak bunkóság. Ezen felül még a figyelmét is felhívni erre a másiknak meg egyenesen kritikán aluli szellemi és érzelmi színvonalra vall. Hacsak tényleg még nem szimplán gyerek az illető.
"Csak én meg mindig attól félek, hogy igazán nem is én vagyok számára az igazán szexuális nő, én csak egy ilyen feleségjelölt vagyok neki"
Valószínűleg itt az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!