Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai 12-15 évesek közt mért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai 12-15 évesek közt mért nem lehet egy normálisat találni?

Figyelt kérdés

mert aki tök jol néz ki az hoggy mondjam azoknak a 95% egy nah K aki meg normális hát azok meg nem vmi sexiek:(

ezt mért van mért kürvulnak el a mai fiatal csajok??? vagy csak én érzem igy?

2008. jún. 22. 23:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt hiszik, hogy ők már felnőttek és tetszeni akarnak a fiúknak, de ezt nagyon eltúlozzák. Én 20 éves vagyok, de még most sem nézek ki (smink, öltözék) úgy, mint a majd 13 évesek, és nem is akarok úgy kinézni. Tuti találsz olyat, aki lehet hogy nem túl szexi, de biztos találsz benne valamit, ami neked megtetszik és ráadásul még normális is.
2008. jún. 22. 23:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
benne van a kérdésben 12-15 évesek, egyébként az előző válaszadónak igaza van
2008. jún. 23. 00:19
 3/13 anonim ***** válasza:
2%
Hihi en 12 eves vagyok es szerintem sexi!Tetszek a pasiknak es kurva sem vagyok!Talaltal egy normalist!Engem!!:D:D:D:D
2008. jún. 23. 01:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet normálisat találni. Csak nem mindig azt kell nézni ki hogy néz ki és mennyire szexi... azon mindig változtathat az ember, engem már szépnek tartanak, pedig rettenetes csúnya lány voltam, mindig szekált mindenki miatta :D 13 évesen kezdtem változni, mikor az első barátommal összejöttem.

Egyébként meg sok olyan van akiket ok nélkül kurváznak le mert irigykednek rá hogy szebb az "átlagnál", vagy esetleg srácok társaságában látják állandóan, ettől még nem biztos hogy kurvul csak szeret tetszeni másoknak. Ebben a korban normális.

2008. jún. 23. 03:12
 5/13 anonim ***** válasza:
20%
Az első szexuális élményem 13 évesen volt egy fiúval, aki akkor anno 17 éves volt. Tehát ennyi a különbség az érésben!
2008. jún. 23. 07:23
 6/13 anonim ***** válasza:

Ennyi a különbség az érésben ? Azt mondod hogy a lányok emiatt 4 évvel korábban érnek ? Mert ha azt gondolod hogy ez bizonyíték rá akkor még mindig nem értél meg. És a srác sem volt érett mert tudhatta volna hogy egy 13 évessel lefeküdni liliom tiprás.

A kérdésre válaszolva: természetesen vannak normálisak akik nem nagy kurvák hanem szolidabb aranyos csajok.

2008. jún. 23. 10:26
 7/13 anonim ***** válasza:
4%

Figyi én 15vok, és szexy, és kurva se vok, az tuti.

Tehát találtál még 1et:D

2008. jún. 23. 11:36
 8/13 anonim ***** válasza:
50%

hű bazmeg, az okos válaszolók

hé én is az vagyok, sexy vagyok és tuti hogy nem kurva, viszont nagyon cukeee...

gondolom te is ehhez a korosztályhoz tartozó fiú vagy. nyugi, meg találod majd a jótársaságot, csak nem szabad mindenkit elsőre elítélni, előbb ismerd meg és aztán dönts. remélem segítettem

2008. jún. 23. 14:52
 9/13 anonim ***** válasza:

És szerény is vagy nem? Attól még hogy te sexinek tartod magad nem biztos hogy más is így látja, hiszen mindenkinek más az ízlése.

visszatérve a kérdésre: sztem egy kevésbé sexi csak sokkal szeretőbb és kedvesebb tud lenni, hiszen nem lesz a szépségétől és a sexiségétől olyan beképzeld és majom. Sztem érdemesebb visszafogottabb leányzót választanod

2008. jún. 23. 14:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Ehh, mindig ez van. Általánosít mindenki... Aztán az olyan 14 évesek mint én, csak a munkásoktól kapjuk a "kutturált" beszólásokat.. Normális vagyok, tanulok vannak céljaim, nem cigizek, nem drogozom, sőt még inni sem ittam. Nem tudom mennyire vagyok "sexy", ezt döntsék el a fiúk, de nem érzem magam rondának, jelentkezők is lennének, az infantilis 13 éves korosztályból. Az idősebbek meg csak azt látják bennem, hogy aranyos, de fiatal, és egyikkel se jutnék odáig, hogy beszélgessek vele vagy valami. (Bár most lehet lesz vmi, valakivel^^") Megfelelő helyen kell keresgélni, ennyi. Tele van ellentmondással amit írtam ugyan, de remélem leszűrted a lényeget.
2008. jún. 24. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!