Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam mekkora gumi kell a barátomnak? Hogyan vannak a méretek?
ha kicsi vagyél szűket. kék durex.
ha nem akkor normál. gondolom nem extra bazinagy neki.
szóval ennyi. egyméret nyúlik.
Az én exemnek nagyobb kellett,nemtudom hogy vannak a méretek,de úgy rémlik h 56os kellett neki (nem tudom,jól emlékszem-e,h ilyen egyáltalán van-e:D),de nem volt feltűnően nagy pénisze egyébként.
Szerintem ha se nem túl nagy,se nem túl kicsi,akkor vehetsz normált,remélhetőleg jó lesz. De amúgy jobban járnál,ha szólnál inkább neki h vegyen,v vegyetek együtt... Mindegy,a lényeg h legalább felmerült az ötlet,h védekezzetek...
Mindig legyen nálad óvszer, de kérd meg a barátodat, hogy ő is mindig tartson magánál. Ha óvszer nélküli szexre számít és előveszed a kis dobozt, akkor elmehet a kedve.
A hossz nem számít, de a másik méret fel van tüntetve a dobozokon.
Nekem a Durex szűk volt és vastag is. Az extra vékony LifeStyles csak szűk volt. A Skyn volt eddig talán a legkényelmesebb. De ezeket nektek kell kitapasztalnotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!