Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudjam mekkora gumi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam mekkora gumi kell a barátomnak? Hogyan vannak a méretek?

Figyelt kérdés
1x voltunk együtt, elég felelőtlenül, mert ő nem szereti a gumit, és hirtelen jött a dolog.. és arra gondoltam h meglepem hogy a következő alkalomra lesz nálam gumi, és megkérem vegye fel, így naggyából tudom h hány cm meg ilyenek, de nemtom hogy a guminál hogyan vannak a méretek?? mennyire baj ha nagyobb vagy valami??? és milyet vegyek?? (bocsi elég tapasztalatlan vagyok még ilyen téren)

2013. jún. 25. 02:10
 1/7 anonim válasza:
Vegyel csak siman egy doboz ovszert es kesz durex vagy ami neked jo es hajra csak ki ne lyukadjon :)
2013. jún. 25. 02:17
 2/7 anonim ***** válasza:

ha kicsi vagyél szűket. kék durex.

ha nem akkor normál. gondolom nem extra bazinagy neki.

szóval ennyi. egyméret nyúlik.

3/7 anonim válasza:
Vegyel csak siman egy doboz ovszert es kesz durex vagy ami neked jo es hajra csak ki ne lyukadjon :)
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha neki különlegesebb a méret, vastagsága (úgysem), akkor mysize-ost vegyél. A hossz nem számít.
2013. jún. 25. 02:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Az én exemnek nagyobb kellett,nemtudom hogy vannak a méretek,de úgy rémlik h 56os kellett neki (nem tudom,jól emlékszem-e,h ilyen egyáltalán van-e:D),de nem volt feltűnően nagy pénisze egyébként.

Szerintem ha se nem túl nagy,se nem túl kicsi,akkor vehetsz normált,remélhetőleg jó lesz. De amúgy jobban járnál,ha szólnál inkább neki h vegyen,v vegyetek együtt... Mindegy,a lényeg h legalább felmerült az ötlet,h védekezzetek...

2013. jún. 25. 02:32
 6/7 kolosszus22 ***** válasza:
A hossz nem igazán mérvadó, mivel annyit teker le belőle amennyi kell, a vastagság számít. Én nem nagyon nézegettem még a méreteket, átlagos méretű farkam van, de egyszer használtam már olyat ami szorított.
2013. jún. 25. 09:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Mindig legyen nálad óvszer, de kérd meg a barátodat, hogy ő is mindig tartson magánál. Ha óvszer nélküli szexre számít és előveszed a kis dobozt, akkor elmehet a kedve.

A hossz nem számít, de a másik méret fel van tüntetve a dobozokon.

Nekem a Durex szűk volt és vastag is. Az extra vékony LifeStyles csak szűk volt. A Skyn volt eddig talán a legkényelmesebb. De ezeket nektek kell kitapasztalnotok.

2013. jún. 25. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!