Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan! Minden pasi fétises?
Figyelt kérdés
Minden férfinek vannak valamilyen fétisei? Mert eddig azt vettem észre...2013. jún. 25. 00:39
11/34 anonim válasza:
nekem az a fétisem, hogy tudom, hogy mindenkinek van fétise :O
12/34 A kérdező kommentje:
Pl nem a hagyományos pózváltós,általános szex, hanem a fojtogatós,lábimádó,hajimádó,körömimádó,tökönrúgásimádó,latexruhaimádó,zsír-imádó, pisikakiszex-imádó, és társai....
2013. jún. 25. 00:49
13/34 A kérdező kommentje:
Dohányoslány-imádó,tetováltimádó,önimádó,rágottkörömimádó,köldökfétises, huhh...van ám.de tényleg.
2013. jún. 25. 00:51
14/34 A kérdező kommentje:
zoofil,testvérétkulcslyukon megleső,közterületenmaszturbáló,magamutogató,dominajátékot kedvelő,nőifehérnemű gyűjtő...
2013. jún. 25. 00:54
15/34 anonim válasza:
az fétis hogy mindig valamit csókolgatni nyalni akarok közben? mell, száj, has, punc1 mind1
16/34 anonim válasza:
Na álljunk meg. Te itt most összemosol sok dolgot, ezek nem mind fétisek.
17/34 A kérdező kommentje:
fétis és perverzió. fétis: bálvány, mindenek fölött álló tárgy; a test valamely részével érintkező tárgy okozta kóros nemi vágy. Illetve ezek látványa.
2013. jún. 25. 00:57
18/34 anonim válasza:
Most komolyan! Minden pics* fétises? Igen minden ember.
19/34 anonim válasza:
már az is fétisnek számít, ha tetszenek a szép női lábak? na hát hogy ezt megtudtam, mégiscsak érdemes volt fennmaradnom eddig :D
20/34 A kérdező kommentje:
pics*k nem szokták elmondani. De biztosan sok van köztük is.
2013. jún. 25. 01:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!