Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak?
2 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel és nem akar orálisan kielégíteni (nem kézzel!), pedig nagyon szeretném, ha hétvégéig nem megy bele, akkor szerintem szakítok vele, mert így nem fog működni.
Szerintetek?

Ha nem vagy belé szerelmes, és neked orál nélkül nem működik egy iylen tipusu kapcsolat, akkor szakits. De egy kicsit azért görény vagy ha a csaj meg szeret. Bár akkor szerintem csinálná...
De nem kényszerítsd rá akkor inkább szakítás

1.Hány éves a csaj?
2.Te hány éves vagy?
3.Te kielégited öt?viszanézek csak válaszolj és utána irok rá!

1. bunkóság smsben szakítani
2.nyilván nem jó neked vele, mások az igényeid a szexben. mondd el ezt így neki, hogy bocs, de nem illetek össze.

Igenis bunkosag sms ben szkaitnai !!
Eleg erettek vagytok mar ahhoz hogy megtudjatok beszelni mind ket normalis ember !!
A maisk meg nem ezen mulik egy kapcsolat !!
Lehet megvan ra az oka hogy miert nem akakrja ..
De ahh ilyeneket hallani hgoy szakitassz vele mert nem akar lesz**ni..
Te jo eg merre haald a vilag :O
Ismét én.
Én már hallottam olyanról h. lefeküdtek és a csávó kielégitette a nöt de forditva nem..volt olyan amikor a csaj 7× ment el és utána mentek aludni..ez a bunkóság!!
a lánynak sztem probálj kezdeményezni és utána ha ö nem viszonozza akkor nem éri meg föleg ha neked ez fontos..rögtön ne várd h. ö kezd...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!