Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szakítsak?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel és nem akar orálisan kielégíteni (nem kézzel!), pedig nagyon szeretném, ha hétvégéig nem megy bele, akkor szerintem szakítok vele, mert így nem fog működni.

Szerintetek?

2009. okt. 13. 18:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy belé szerelmes, és neked orál nélkül nem működik egy iylen tipusu kapcsolat, akkor szakits. De egy kicsit azért görény vagy ha a csaj meg szeret. Bár akkor szerintem csinálná...

De nem kényszerítsd rá akkor inkább szakítás

2009. okt. 13. 18:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
kisfiam... 2 hónap nem hosszú idő, ez csak azt jelzi hogy még neki több idő kell, mert ő nem olyan lány. Ha szereted őt, akkor nem ez az elsődleges... ha ilyesmi miatt képes vagy szakítani vele akkor hajrá, keress mást aki lecummant.
2009. okt. 13. 18:07
 3/12 A kérdező kommentje:
Szerintetek tényleg nagy bunkóság sms-ben szakítani? nem lenn vele kedvem személyesen megbeszélni, hogy miért...
2009. okt. 13. 18:09
 4/12 anonim válasza:

1.Hány éves a csaj?

2.Te hány éves vagy?

3.Te kielégited öt?viszanézek csak válaszolj és utána irok rá!

2009. okt. 13. 18:14
 5/12 A kérdező kommentje:
én 20, ő 18. a héten feküdtünk le először, de sajnos az anális szexbe sem volt benne!
2009. okt. 13. 18:15
 6/12 anonim ***** válasza:

1. bunkóság smsben szakítani

2.nyilván nem jó neked vele, mások az igényeid a szexben. mondd el ezt így neki, hogy bocs, de nem illetek össze.

2009. okt. 13. 18:18
 7/12 anonim ***** válasza:
48%

Igenis bunkosag sms ben szkaitnai !!

Eleg erettek vagytok mar ahhoz hogy megtudjatok beszelni mind ket normalis ember !!

A maisk meg nem ezen mulik egy kapcsolat !!

Lehet megvan ra az oka hogy miert nem akakrja ..

De ahh ilyeneket hallani hgoy szakitassz vele mert nem akar lesz**ni..

Te jo eg merre haald a vilag :O

2009. okt. 13. 18:23
 8/12 anonim válasza:

Ismét én.

Én már hallottam olyanról h. lefeküdtek és a csávó kielégitette a nöt de forditva nem..volt olyan amikor a csaj 7× ment el és utána mentek aludni..ez a bunkóság!!

a lánynak sztem probálj kezdeményezni és utána ha ö nem viszonozza akkor nem éri meg föleg ha neked ez fontos..rögtön ne várd h. ö kezd...

2009. okt. 13. 18:28
 9/12 anonim ***** válasza:
kamukérdés, 20 évesen ilyesmi nem is téma, hogy le nem szopás miatt szakítás sms-ben.
2009. okt. 13. 18:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz tőle ilyen rövid idő után ennyi mindent? Szerintem szakíts vele, had találjon olyan fiút aki ha ránéz először nem egy szexuális segédeszközt lát benne. Már bocsi, de nekem nagyon úgy jön le, hogy neked csak a szex miatt kell. És igen, elég nagy köcsögség sms-ben szakítani. 2 hét után is, nemhogy 2 hónap után.
2009. okt. 13. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!