Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira helyes. Mit csináljak? :DD

Szerintem,ne add fel :)
"Tudod a remény hal meg utóljára."
Szerintem még nem ismer annyira,és váratlanul érte a dolog.:) Úgy gondolom adnod kéne neki egy kis időt pár napot hogy jobban megismerjen:)Mutasd meg neki az igazi éned:) Szerintem bármi lehet belőle.:)
Egyetértek az előttem szólóval. :)
A mostani barátommal úgyanígy voltam adtam egy kis időt,és miután jobban megismert pár hét múlva rátért a tárgyra,de előtte azokon a heteken semmi.És már kezdtem feladni:) Most 2 és fél éve vagyunk együtt :) (És én is új iskolában ismertem meg mint új osztály társ-t ):)
Szerintem ne ad fel.Kitartás:) 21/L
Így van kitartás:) Felesleges lenne feladnod. :)
Arra nem gondoltál hogy lehet hogy a fiúnak nincs önbizalma?És azért lepte meg a dolog ?:) Én is srác vagyok és tapasztalatból mondom,én is szoktam egy kis időt kérni hogy jobban megismerjem a lányt...és általában össze is jövök vele,mert nem véletlen hogy "szerelmet vallot " hisz ennivaló :)
19/F
Az a legjobb ha adsz neki egy kis időt... :)
A fiúknak nem megy olyan könnyen az ilyesmi mint a lányoknak.
Várj egy kicsit hadd ismerjen meg jobban.Az első válaszolónak csak annyit : Ne ijeszd meg szegény lányt!Lehet hogy nálad az eddigi tapasztalatoknál nem-et mondtak neked,de a legtöbb esetben igent mond a fiú,időt pedig azért kér,hogy jobban megismerhessen nem pedig azért mert nem akar megbántani azzal ha nemet mond!! 17_F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!