Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem párom túlságosan "jól tart". Hogyan beszéljem meg vele?
Figyelt kérdés
Párommal fél éve vagyunk együtt. Az anyagi helyzetünk közel egyforma. Nagyon szeretem, mégsem érzem szükségét annak, hogy egyfolytában "apró" ajándékokkal halmozzuk el egymást. Kaptam már tőle parfümöt, kulcstartót, telefont, stb csak mert az adott pillanatban éppen rám gondolt. Természetesen mindegyiknek nagyon örültem, egyszerűen csak kicsit rosszul érzem magam, mert félek, hogy nem tudok annyit visszaadni, mint amennyit kapok. Akárhányszor felhozom neki ezt a témát, mindig azt mondja, hogy ne fájjon miatta a fejem, szeret, és megérdemlem, az anyagiakkal ne törődjek. Engem viszont nem így neveltek, sosem árasztott el senki ajándékokkal, és mindig is azt láttam példaként, hogy a pénzre "vigyázni" kell... Még is mit tegyek? Örüljek, dőljek hátra, és "tartsam a markom", vagy hogyan beszélhetném meg vele, hogy nincs arra szükségem, hogy mindent megvegyen helyettem? Próbáltam már minden pillanatában, ha kölcsön kaptam pénzt valamire tőle, hozzátettem hogy holnap visszaadom, legtöbbször mégsem fogadja el. Előfordult olyan is, hogy együtt mentünk vásárolni, aztán a pénztárnál azt mondta ő fizet. Eddig összesen kétszer hagyta hogy én hívjam meg vacsorázni...2009. okt. 13. 16:16
1/4 anonim válasza:
teljesen ugyanebben a helyzetben vagyok én is ha megnyugtat :D
mindent helyettem akar kifizetni, megvenni, nem hagyja hogy én fizessek, elmegyünk valahova megveszi a vonatjegyet, kifizeti a szállást, mindent
mikor szóvá teszem akkor csak elmosolyodik és közli hogy nyugi...
nem tudom, lehet hogy majd elmúlik egyszer náluk, mi se most kezdtük
szeretnek gondoskodni :)
2/4 anonim válasza:
Ismerős a helyzet. Mi lassan két éve vagyunk együtt és nem tudom megszámolni mennyi mindent kaptam tőle. Próbáltam rávenni, hogy hagyjon fel ezzel az ajándékozási lázzal, de hajthatatlan. Mindez nem zavarna ha én is megtehetném, hogy pl a vágyott telefont tőlem kapja meg vagy bármit, amire vágyik, de sajnos nem állok úgy anyagilag soha, hogy esetleg egy nagyobb lélegzetvételű ajándékot adjak neki. Nem tudok mit tanácsolni, csak az újabb beszélgetést erről témáról.
3/4 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok sajna vele. Amire szüksége van mindig megszerzi magának, arról nem is beszélve hogy az ő álom telefonja valószínű számára is álom marad, hisz ha kettőnk pénzét dobnánk össze sem tenné ki az árát. Apró ajándékokkal én is kedveskedem néha neki, de nem 5-6 vagy több ezer ft-os értékben. Hozzá lehet ehhez szokni? Beszéltem már annyiszor vele erről, mégsem változik semmi. Elmondtam neki azt is, hogy úgyérzem nem kap annyit vissza mint amennyit ad, de erre is csak annyi volt a reakció hogy ne aggódjak, szeret, és neki minden úgy jó ahogy van.
2009. okt. 13. 17:15
4/4 anonim válasza:
jaj lányok... ne harcoljatok, élvezzétek! sok lány vágyik erre, hogy a tenyerén hordozza a pasi. Ne bánkódj amiatt hogy nem tudod viszonozni, ő sem bánkódik, neki az okoz örömet hogy téged megajándékozhat! olyan furcsa az élet... sok nő ezért szakít a párjával, mert túlságosan kedves vele, és a tenyerén hordozza. Ne tegyetek ellene:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!