Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki, hogy mit erzek iranta?

Figyelt kérdés

Van egy lany, akit mar 10 eve ismerek, osztalytarsak voltunk. Kezdetektol kedveltem ot, de egyszeruen nem tudtam elmondani neki. Tegnap egy buliba voltam vele, amikor meglatott szinte futott felem, atolelt. Ma lesz egy buli, ahol ott lesz. Elhivjam ot beszelgetni es mondjam el. eki, hogy mit erzek iranta? az a baj, hogy jo baratok vagyunk, de ha valami rosszul sul el egy eletre megutalna. most agyban fekstek es folyamatosan ra gondolok, nem tudok aludni. szerintetek mit tegyek? szeretem ot...

16/F

2013. jún. 24. 03:35
 1/4 anonim ***** válasza:
és mi lenne ha csak lazán elhívnád moziba, ahelyett, hogy nyakonöntöd fürtős, habzó, csillogó érzelmekkel? légy F, kedves 16/F
2013. jún. 24. 03:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd el moziba, sétálni vagy ilyesmire, másnapra. Akkor majd szerelmet vallhatsz neki. Ha hajlandó elmenni, szinte biztos, hogy nem lesz gubanc. Ha nem, akkor presztízsveszteség nélkül álmodozhatsz tovább.
2013. jún. 24. 03:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondd meg, hogy szereted, vagy először hívd el talizgatni ilyenek, és utána, különben sosem lesz semmi, ha magadban tartod. Arra ne várj, hogy ő majd beléd szeret, ha nem is taliztok :D
2013. jún. 24. 03:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Én szívesen segítenék, de még azt sem értem mit keresek itt hajnali 4 előtt hét perccel. bocsi :(
2013. jún. 24. 03:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!