Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom titokban új, fake facebook profilt csinált, amin csak lányokkal beszélgetett, de ez kiderült. Ti mit tennétek?
Sziasztok! Azért írok ide, mert igazából ezt annyira cikinek érzem, hogy nem merem elmondani, megbeszélni ezt senkivel.
Lényeg, h. barátom lebukott h. van egy másik facebook profilja, nem a saját nevével amin kb. 120 lány ismerőse van fent csak. Mindegyik nagyon jól néz ki és kb. ötvennel beszélgetett is elég intim témában is, esetleg, hogy találkozzanak. Lehet a sors akarta így de ezt megtaláltam...kiderült iszonyat szégyelli magát azt mondja csak azért csinálta mert unatkozott...és hogy direkt fake profilokat jelölgetett mert tudta h kamu és röhögött rajta és ugye nem gondolom h ezeket komolyan írta. Majd hozzátette másnap h. nem szeretne erről többet beszélni felejtsük el, töröljük ki a profilt. Vélemény? Elég nehéz ezt elfelejtenem nem tudom ezt mennyire lehet poénra venni, meg egyáltalán mi a fene baja van, vagy alapból ilyen és ez sosem múlik el benne? Bár elvileg ő állítja h nem csinál többet ilyet, de egy éve is volt ilyenre példa csak akkor a saját ismerősire írogatott rengeteg csajra akkor csak szimplán általános dolgokról beszélgetett velük. Egyébként 23 éves én pedig 24. Vélemény? Ti mit szólnátok ha veletek történne ilyen?
Ha a barátom véletlenül ilyet csinálna, biztos szakítanék vele, egyszerűen nem tudnék benne bízni többé, mert mi a garancia, hogy nem teszi meg újra, illetve, lehet hogy találkozást tervezte valamelyik lánnyal.
Én tuti nem tudnék megbízni benne ezek után, bizalom nélkül meg nincs kapcsolat, szóval....de a te döntésed. Mindenesetre én tuti szakítanék vele, aztán ha tényleg annyira szeret és ez neki semmit nem jelentett csak "szórakozott", akkor könyörögni fog,hogy béküljetek ki!
Nekem az a vicces ebben, hogy akármelyik fiú/férfi lebukik, hogy elkezdett ismerkedni, mindig ezeket a sablonszövegeket használja ürügynek.
De tényleg, 100%-ban ez megy: unatkoztam, csak szívattam őket, nem gondoltam komolyan.
Érdekes nem?
Én hagynám, az ilyen tuti meg fog csalni, vagy már meg is tette, vagy akarja.
Előző vagyok. Ha nem akarsz szenvedni,akkor jobb ha szakìtasz vele,végleg! Hiszen megalázott,eleg durva módon.... :(
28/L.
Köszönöm a hozzászólásokat!
....igen igazad van megalázott én annyira idiótának érzem magam soha nem csináltam ilyet, még csak gondolatban sem csaltam meg
Próbáltam elfelejteni..de a kis ördög ott van megnéztem az előzményeket és ahogy elmegyek itthonról ...hirtelen vége a netezésnek a facebooknak 40 perces szünet...tuti h van inkognitozott vagy másik profil megmondtam neki ha valamit megint észreveszek szó nélkül lelépek..is most itt ülök és nem tudom mi legyen rákérdezzek-e normális ember meg se nézné az előzményeket...és nem akadna fent 40 percen (több rövid is volt később)..biztos tanult stb, de ezek után sajnos biztos vagyok benne, hogy valami mást csinált (régen is hasonlók történtek)
Én ismerem magam, olyan bizalmatlan lennék ezek után, hogy az mindkettőnket kikészítene, úgyhogy szakítanék.
Veletek mi lett?
Még együtt vagyunk.... -.- ne is mondjátok...
Jelenleg minden ok! Össze szeretne költözni... mi a fene..???
UH az kemény!!
Nagyon remélem, hogy nincs mellettem kapcsolata, de igen egyértelműen ismerkedni akart, hogy meg legyen a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!