Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol ismerkedhetek meg természe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetek meg természetbarát fiúval?

Figyelt kérdés

Én ilyen vagyok. Mindenem a természet, az állatok, a növények. Ez a téma érdekel igazán, kint érzem igazán elememben magam. Szeretem járni az országot, a világot (ha lenne pénzem...), imádok kirándulni, biciklitúrázni, új helyeket megismerni. Tehát nem az az otthonülős fajta vagyok, bár néha az is jól esik.

Jelenleg ez a hobbim, növényeket nevelgetek, szaporítok, állatokkal foglalkozom, de később is ezzel akarom foglalkozni. Suliban a biosz és a föci érdekel igazán, ezekkel akarok továbbtanulni. Meg a környezetvédelem is nagyon fontos számomra. Szóval hasonló érdeklődésű, korombeli fiúkkal hol ismerkedjek?

17L

2013. jún. 23. 17:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Tényleg nem érdekli egyik fiút sem ez a téma? De akkor mivel foglalkoznak??? Nem hiszem el, hogy nincs olyan fiú, aki hasonló érdeklődésű! :(

Nincs valami klub vagy hasonló? Fiataloknak?

Amúgy Pest megyében lakom.

2013. jún. 23. 18:06
 12/20 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen természetjáró egyesületek. Ott tudsz esetleg próbálkozni.
2013. jún. 23. 18:09
 13/20 anonim ***** válasza:

Itt minden 3 válaszolóból 2 közölte hogy természetbarát, te meg megkérdezed hogy miért nincs egy se:D

Mondjuk igazad van, ezek nem azok, csak gyk-n vagyunk és te ugye lyukas vagy.

2013. jún. 23. 18:20
 14/20 A kérdező kommentje:
Éppen ez az! Ha azt kérdezném, hol ismerkedhetnék rocker fiúkkal, hirtelen mindenki azzá változna...
2013. jún. 23. 19:06
 15/20 anonim ***** válasza:
Amúgy meg küldj egy képet. Én nem vagyok betege a természetnek, de szeretem (a sokszínűsége és "természetessége" miatt), és nem szemetelek:)
2013. jún. 23. 19:12
 16/20 anonim ***** válasza:
Kár, hogy messze vagy...:)
2013. jún. 23. 20:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem mindenki azzá vált, hanem értelemszerűen ha természetbarátos kérdést írsz olyan beállítottságú embereket fog odavonzani. Ha rockert keresel akkor meg olyan. Amúgy meg rocker is vagyok :D
2013. jún. 23. 22:58
 18/20 anonim ***** válasza:

Tuti átsiklasz ezen a hozzászóláson, de én is ebben a cipőben járok. Debrecenbe járok suliba, de még nem találkoztam lánnyal, akit igazán érdekelne a természet. Persze ha megkérdezem őket akkor mindenki természetbarát, de ez általában kimerül az osztálykirándulásban és a tájképes facebook borítóképben. Én borsodi srác vagyok, szintén föci-biosz szakos, Sopronba szeretnék menni erdészetre. Ha gondolod, megismerkedhetnénk, én örülnék neki :)

17/f

Ui: A te dolgod, hogy hiszel-e nekem, de nem szokásom hazudozni.

2013. júl. 1. 19:47
 19/20 A kérdező kommentje:

o.O Hiszek neked.

Én is ugyanígy vagyok, nem találkoztam még olyannal, akit ilyen szinten érdekelné a téma. De akkor mégiscsak van ilyen fiúban is. :)

2013. júl. 1. 19:54
 20/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Haladtál valamit a keresgélésben? :)

2013. okt. 30. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!