Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetek meg természetbarát fiúval?
Én ilyen vagyok. Mindenem a természet, az állatok, a növények. Ez a téma érdekel igazán, kint érzem igazán elememben magam. Szeretem járni az országot, a világot (ha lenne pénzem...), imádok kirándulni, biciklitúrázni, új helyeket megismerni. Tehát nem az az otthonülős fajta vagyok, bár néha az is jól esik.
Jelenleg ez a hobbim, növényeket nevelgetek, szaporítok, állatokkal foglalkozom, de később is ezzel akarom foglalkozni. Suliban a biosz és a föci érdekel igazán, ezekkel akarok továbbtanulni. Meg a környezetvédelem is nagyon fontos számomra. Szóval hasonló érdeklődésű, korombeli fiúkkal hol ismerkedjek?
17L
Tényleg nem érdekli egyik fiút sem ez a téma? De akkor mivel foglalkoznak??? Nem hiszem el, hogy nincs olyan fiú, aki hasonló érdeklődésű! :(
Nincs valami klub vagy hasonló? Fiataloknak?
Amúgy Pest megyében lakom.
Itt minden 3 válaszolóból 2 közölte hogy természetbarát, te meg megkérdezed hogy miért nincs egy se:D
Mondjuk igazad van, ezek nem azok, csak gyk-n vagyunk és te ugye lyukas vagy.
Tuti átsiklasz ezen a hozzászóláson, de én is ebben a cipőben járok. Debrecenbe járok suliba, de még nem találkoztam lánnyal, akit igazán érdekelne a természet. Persze ha megkérdezem őket akkor mindenki természetbarát, de ez általában kimerül az osztálykirándulásban és a tájképes facebook borítóképben. Én borsodi srác vagyok, szintén föci-biosz szakos, Sopronba szeretnék menni erdészetre. Ha gondolod, megismerkedhetnénk, én örülnék neki :)
17/f
Ui: A te dolgod, hogy hiszel-e nekem, de nem szokásom hazudozni.
o.O Hiszek neked.
Én is ugyanígy vagyok, nem találkoztam még olyannal, akit ilyen szinten érdekelné a téma. De akkor mégiscsak van ilyen fiúban is. :)
Szia!
Haladtál valamit a keresgélésben? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!