Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, mit kaptok egy harmincas nőtől amit egy fiatal lánytol nem?
Kedves 10-es. Hidd el nem kell meggyőznöd férfiúi teljesítményedről, hidd el nem akarok meggyőzni senkit, egyszerűen a kedves kérdezőnek szeretnék segítséget adni, ha már elindult egy diskurus a témában. Ha ezt ellened irányuló "szájtépésnek" értékelted, akkor én kérek ezúton is elnézést!
Visszatérve a témára:
A legfőbb oknak én azt látom a mai 18-28 éves korosztályban, hogy nem jól, és sokszor kényszeredetten keresnek párt. Ez egyébként új hullám egy pár éve, úgy veszem észre. "Csak, hogy legyen barátnőm, mert mit szólnak a haverok, meg a Jóska Pista, ha nekem nincs."
Ebből kifolyólag nem is csodálom, hogy magas a szakítások száma, hiszen a másik megismerése nélkül ugranak bele újabb és újabb kapcsolatokba, aztán ha nem jó, már lépnek is ki belőle.
Lehet velük beszélgetni értelmes dolgokról, jók az ágyban, értelmesek aranyosak.
nekem se kellene 20 on éves.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!