Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért járhat egy álompasi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért járhat egy álompasi egy nem túl szép, nem túl okos lánnyal?

Figyelt kérdés
A csaj semmi extra, külsőre még talán átlag alatti, érdeklődési köre beszűkült, nem is öltözködik túl jól. A srác pedig nagyon durván jó pasi, intelligens és stílusos. Mit foghatta meg a csajban? Esetleg nekem is lehetne jóképű és személyiségre is vonzó pasim, ha csúnyácska és átlagos vagyok?:D
2013. jún. 23. 00:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9-es. Szívemből szóltál. Pacsi!
2013. jún. 23. 01:15
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát már nem azért de elég furcsa az értékrended kérdező...
2013. jún. 23. 02:06
 13/19 anonim ***** válasza:
Te mit értesz álompasi alatt? Rózsaszín pólós pávát?Mert ha igen akkor olyat bárhol találhatsz te is.
2013. jún. 23. 06:32
 14/19 anonim ***** válasza:

" A szeretetnek nincs szüksége eszményi alakokra. A szeretet olyan, mint... de nem,

nincs hasonlat a szeretetre. Nincs oka, nincs magyarázat reá. A szeretet, úgy látszik,

önmagáért való. Néha felgyűlik egy emberben és kiárad."

(Márai Sándor)

Bocs, de ez van.

2013. jún. 23. 10:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Erre az álompasira én kíváncsi vagyok. Másik dolog, hogy nekem is volt nem túl szép csajom több évig, mert szerettem, és nem a külső volt a lényeg. Te is rájönnél erre, ha nem csak a "rózsaszín pólós" pávákat nézegetnéd.
2013. jún. 23. 14:23
 16/19 A kérdező kommentje:

Rózsaszín pólós pávák, hát persze. A fiatalember gitározik, jó a zenei ízlése, kifinomult a stílusa és megnyerő a modora, és persze a külseje is. Szép mosoly, nagy kék szemek. Nekem ezt jelenti az álompasi.

A lány pedig igénytelennek tűnik, nem ad magára, ha jól tudom az életfelfogásuk teljesen ellentétes, pl. a csajnak életében nem volt szerencséje egy komolyabb olvasmányhoz vagy legalább filmhez.

2013. júl. 1. 00:16
 17/19 anonim ***** válasza:

A helyes pasik álltalában nem törődnek a külsőségekkel. Semmilyen szinten. Még az sem érdekli őket sok esetben mondjuk extrém példa de mondjuk ha szakadt torna cipőben jár a lány!

Tudod miért? Mert ők megtudták "kóstolni a szép lányokat"

Akik belül rohadtak, nem hűségesek, követelőznek, nem tudják mennyit kell dolgozni a pénzért, üres elvárásaik vannak stb,, :) Tisztelet a kivételnek!

Egy átlagon felüli jó pasi :)

2013. júl. 22. 18:06
 18/19 anonim ***** válasza:
17-es, tényleg mindent leírtál ami számít. És szerintem a szakadt tornacipő még annyira nem is extrém példa. Lehet, hogy valakinek az, nekem csak egy külsőség. :)
2013. júl. 22. 21:24
 19/19 anonim válasza:
Ismerek én is ilyet, és számomra is megdöbbentő. Mert igenis fontos, a "szikrához" is a hasonló érdeklődési kör és szellemi szint, hogy a vibráló deja vu érzés meglegyen, órákig tartó, időtlen beszélgetésekkel, aki kevesebbel is beéri, annak valószínű, mindegy, csak legyen valaki...még ha helyes is, és mint írtad, értékes, lehetséges, hogy az értékrendje nulla, valószínű, szereti többnek érezni magát a barátnőjénél.
2014. szept. 4. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!