Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjak olyan lányt, akit érdekel a bondage?
Figyelt kérdés
A kérdés adott, eddig olyan lánnyal voltam csak, akinek meg sem érte említeni, de már régóta szeretnék egy olyan kapcsolatot, ahol az ilyesmi is elfogadható. Nincs bajom az ismerkedéssel, csak úgy vaktában viszont elég nehéz lenne bárkit is találni. 18/f2013. jún. 22. 16:50
11/12 anonim válasza:
Én is egy ilyen párkapcsolatot szeretnék, ahol a barátnőm élvezné ha a vállától a talpáig betekerném szigetelőszallaggal.
12/12 anonim válasza:
Mondjuk az se mindegy hogy te akarod ki kötni vagy ő kössön ki téged :D de szerintem a társkeresőkön érdemes lehet próbálkozni más részről pedig ha van már egy bensőséges viszonyotok akkor puhatolózd ki mennyire fogékony rá vagy hogy reagál a témára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!