Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a páromnak, hogy inkább ne segítsen? Vagy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sokszor olvasom itt, hogy a nőknek állandó probléma, hogy a párjuk nem segít be a háztartásba. Hát nekem éppen az a bajom már, hogy segít. Én 20 éves lány vagyok, tanulok és dolgozom mellette, a párom 26 éves, ő csak dolgozik. Albérletben élünk együtt 10 hónapja, egy egyszobás kis garzonban. Amúgy 3 éve vagyunk egy pár. Körülbelül ugyanannyi "szabadidőnk van", délután 4 órakor érünk haza mindketten, külföldön élünk, nem kell nagyon megszakadnunk a munkában, anyagi gondjaink nincsenek. Mikor hazaérünk, én mindig nekiállok főzni, takarítani, meg a szokásos dolgok, ő pedig "segít" de annyira iszonyatos, hogy jobb lenne, ha nem csinálna semmit csak pihenne! Bárminek állítom neki, mosogatás, söprés, egyszerűen képtelen elvégezni, minden koszos marad, vagy habos, mert nem tudja hogy le kell öblíteni az edényeket. A múltkor 1 DECI mosogatószert rakott a mosogató vízbe, akkora hab lett hogy szinte elérte a konyhaszekrényt a falon! Ez most csak egy példa volt, de mindent borzasztóan csinál! Nagyobb kupi lesz a végére, mint előtte. Felmosásnál egyszer belemártja a vízbe a felmosót és azzal feltörli az egész lakást, persze ott is félméteres hab van a vödörben, és előtte nem söpör össze, szóval az egész padló egy habos koszos ragacsos trutyi lesz... Ha a főzésben segít, az minősíthetetlen!! Mit tegyek hogy ne bántsam meg? Egy ilyen picike lakást (35 négyzetméter) én magam is rendbe rakok fél óra alatt gyorsan, mosogatás, söprés, porszívó, kaja, kész is... De ha ő is segít, akkor telik vagy 3 órába mire mindent megcsinálok (utána).2013. jún. 22. 16:12
1/15 anonim válasza:
Mutasd meg neki, hogy mit hogyan kell csinálni a te szájízed szerint.
2/15 A kérdező kommentje:
Tegnap 1 és negyed órán keresztül tergetett (vagy inkább teregettünk). Minden egyes ruhadarabnál: ezt hogyan, nem értem, a dereka legyen felül a nadrágnak, vagy a szára, nem tudtam csinálni a kaját mert folyton oda kellett szaladgálnom hozzá. Amikor úgy tűnt, hogy nem fél rá minden a szárítóra, akkor szabályosan bestresszelt, hogy most mi lesz (persze én azért tudtam még helyet csinálni...) Én magam kb 3 perc alatt kiteregettem volna így viszont 1 óránk ment rá :D
2013. jún. 22. 16:18
3/15 anonim válasza:
Ezt így kedvesen mondd el neki, és kérd meg, hogy vagy csinálja utánad, vagy adja át neked teljesen a munkát (ami egy szobában tényleg kb. említésre se méltó :D). Nyilván nem akar direkt szívatni.
4/15 anonim válasza:
Mondjuk én nem vagyok kényes, a párom ahogy tereget, az botrányos... :D De olyan édesen csinálja mindig, hogy tényleg csak megköszönni lehet.
5/15 anonim válasza:
aztán a dugásban is ilyen ,hogy mindent rosszul csinál ?
6/15 Amado atya válasza:
"Itt a söröd, üljél le, és hagyj érvényesülni, mert a segítségeddel több kárt csinálsz, mint hasznot."
7/15 anonim válasza:
Azért abba is gondolj bele, hogy egy ideig el lehet viselni azt, hogy ezt kapja mindennap: "jaj nem úgy", "fordítva", "vigyázz, másik oldala!!", "jajj ne, már megint így mostad el?" "Vigyázz, ledől!"
aztán az ember megunja ám...
8/15 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es, éppen ennek az elkerülése miatt szeretném, ha inkább nem csinálta semmit ;-)
2013. jún. 22. 16:24
9/15 anonim válasza:
Na de neked hogy esne, ha a párod azt mondaná, inkább ne főzz, mert annyira rossz, inkább hozatnátok mindennap?
10/15 A kérdező kommentje:
Persze valahol igazad van, csak olyan rossz hogy tényleg az egész délutánunk rámegy minden nap valamire, ami nekem MAXIMUM fél óra lenne egyedül, de az a nagyon max, mert nem kell minden nap porszívózni stb, utána meg lehetnénk együtt, mehetnénk mindenfele, de így meg 16-19ig csináljuk a rendet ketten kb minden nap.
2013. jún. 22. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!