Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Sehogy sem jó....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Sehogy sem jó. (bővebben lent) 18/F

Figyelt kérdés

A barátnőm szakított velem már viszonylag régen, február végén. Megpróbáltam mindent hogy túltegyem magam rajta. Nyarat végigbuliztam, rengeteget sportoltam, barátaimmal voltam, lekötöttem magam. Minden olyan dolgot csináltam amit ilyenkor javasolnak valakinek szakítás után, és még mindig ugyanolyan elcseszettnek látom az életemet.

Életem első komolyabb kapcsolata volt.

Mit tehetnék hogy végleg lezárjam magamban ezt az egészet?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. okt. 12. 22:17
 1/10 anonim ***** válasza:
mondjuk egy új nő?
2009. okt. 12. 22:18
 2/10 anonim ***** válasza:
hogy hívnak? bocsi az offért. csak a keresztnevet.
2009. okt. 12. 22:19
 3/10 anonim ***** válasza:
biztosan meg fogja mondani, hogy ráismerjen valamelyik ismerőse:D
2009. okt. 12. 22:20
 4/10 anonim ***** válasza:
most nem mindegy hogy megismerik-e?
2009. okt. 12. 22:21
 5/10 anonim ***** válasza:
amúgy szerintem hívd föl a lányt. és beszélj vele. 2. és 4. vagyok :D
2009. okt. 12. 22:22
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
vagy írj neki egy sms-t hogy hogy vagy? mi újság. lehet hogy még barátság is kijöhet belőle, ha úgy gondolod hogy bírnád.
2009. okt. 12. 22:33
 7/10 anonim ***** válasza:
akár én is lehetnék, csak nekem annyi h plusz csajok és még így se megy:)
2009. okt. 12. 22:36
 8/10 anonim ***** válasza:
ne keresd semmiképpen se, csak magadnak ártanál vele. muszáj lesz túllépned rajta, majd idővel jobb lesz hidd el.
2009. okt. 12. 22:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak ne könyörögj kérlekszépen hogy engedjen vissza. Az annyira szánalmas a férfiaktól. Elment nemszeret kész vége. Keress más csajt. Annyi nő van miért épp az aki már egyszer kidobott.
2009. okt. 12. 22:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Amikor szakítottam életem első nagy szerelmével utána 2 évig voltam a padlón. De felálltam.
2009. okt. 13. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!