Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek egy olyan pasival, akinél tuti biztonságban lehetek, viszont 10 éve a barátom csak és elég határozatlan, férfiatlan?
Figyelt kérdés
28 éves nagyon csinos nő vagyok. lehet ezért, de mindig a barmokat fogtam ki nagyon vonzóak határozottak férfiasak voltak, de mind meg is csalt átvert, link volt stb. Tényleg úgy érzem igaz a mondás minden férfi egyforma. Így közel a 30-hoz már biztonságot családot szeretnék. Úgy érzem lenne is egy ilyen fiú, aki a barátom (barát zónás) 10 éve. Mindent megtudok beszélni vele, ő soha nem csalná meg a barátnőjét ebben szinte biztos vagyok. Viszont hát elég határozatlan, férfiatlan pasi, ez nem is baj annyira, mert a szíve kedvessége kárpótol mindent. Tudom, hogy ő is akarna tőlem valami, de sose lépett, mert szerinte túl jó nő vagyok hozzá, valóban ő alacsonyabb is nálam, meg hát van elég sok kg felesleg rajta. De úgy érzem ha megállapodni akarok már, akkor minél előbb össze kéne jönnöm vele, mert egy ilyen kincset hamar elkapkodnak ám2013. jún. 22. 10:51
11/19 A kérdező kommentje:
kolosszus22:
Mi változott, talán az intelligenciám, értékrendem (10 év alatt teljesen megváltozik az ember) rájöttem mik a valós értékek stb.
2013. jún. 22. 11:40
12/19 anonim válasza:
9-es vagyok
mert egy idő után beleunsz a férfiatlanságába
13/19 A kérdező kommentje:
12-es
Volt hogy a férfiasságába untam bele
2013. jún. 22. 11:56
14/19 anonim válasza:
de tényleg szereted vagy csak a biztonság miatt kell?
15/19 A kérdező kommentje:
14.
Mind2
2013. jún. 22. 12:00
16/19 anonim válasza:
tényleg szerelmes vagy belé,őszintén :)
17/19 A kérdező kommentje:
Neem szerelem ez kötődés, szeretem inkább. De a szerelem is elmúlik. Nem vagyok már tini, hogy fussak a szerelem iránt. Anyámék se szerelmesek egymásban mégis tök jól elvannak.
2013. jún. 22. 12:06
18/19 anonim válasza:
Ha tényleg így van,akkor ezek után csak sok boldogságot kívánhatok nektek :)
9-es voltam :)
19/19 anonim válasza:
Jöjj vele össze, de erről számolj is majd be, mert nem hangzik életszerűen. Mindenesetre a legjobbakat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!