Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van mentség arra, ha egy férfi megüti a párját?
ilyenkor örülök, hogy én férfit választottam magam mellé, aki tisztel és becsül és nem állatot 31es :)
te nem hiszel az egyenlőségben, de mivel nem az én barátom vagy (hála istennek) így nem zavar.
De közlöm, hogy nekem akkor is ugyanannyi jogom van bármihez mint neked, sajnálom :D
Minden ilyen kérdés mezei vitába fullad, mert mindenkinek mindenhez joga van, kötelessége meg semmi.
Szerintem két csoportra oszthatók az emberek. Az egyik nyugodtan él a párjával, a vitákat, de még a súlyos vitákat is különösebb "harc" nélkül képesek kezelni. A másik meg az ordítós, szemétkedős, játszmázós csapat, akik a jogaikon lovagolnak, és nem veszik észre, hogy a saját hülyeségük miatt nem lehetnek boldogok.
Kérdező, a raklapéval vetekedő agyi képességed még engem is felhúzott, mindent megmagyaráz. Kívánom, hogy egyszer megértsd, hogyan működnek az emberek, addig pedig kevés verést intézz el magadnak.
Tökönrúgós válaszoló! Természetesen megrúghatod a párod, de annak is következménye lesz. Nem idegesítő? Ha provokálod a férfit, megver, ha ő provokál téged, majd megrúgod, megint megver. Ugye milyen jó lett volna annyi ésszel születni, hogy normális kapcsolatban élhess, ahol nincs szükség veszekedésre, verekedésre?
Zsák a foltját, mint már mondtam.
Csak azokat sajnálom, akik nem tehetnek róla, hogy a pasijuk egy vadállat. Nem tartoztok közéjük, de nem hiszem, hogy ezt megértitek, sajnos.
Én pl. három éve élek együtt a barátnőmmel, de még veszekedés is alig volt, verekedés meg egyáltalán nem. Egyszerűen nincs rá szükség, elképzelhetetlen. Fura, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!