Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincs olyan férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs olyan férfi, aki érezteti velem hogy nő vagyok?

Figyelt kérdés

2013. jún. 21. 21:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nő vagy?
2013. jún. 21. 21:35
 12/16 anonim ***** válasza:
lehet azért met csak egy ócska ribi vagy :D
2013. jún. 21. 22:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Némi konkrétum nem ártana:D

Mellesleg van olyan férfi, biztosra veszem, ne általánosíts. Szerintem én ilyen vagyok. Bár attól függ: mit értesz ez alatt?

2013. jún. 21. 22:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Tudnál egy-két információval szolgálni?

Hány éves vagy?

Hol élsz?

2013. jún. 21. 22:56
 15/16 lowriderGirl ***** válasza:
Ne legyetek ilyen gonoszak, igenis sok nő van, akinek erre szüksége van, és sok férfi ezt nem képes megadni. Egy harmonikus párkapcsolatban szerintem alapból így működik, de nem mindenkinél... Mondjuk embere válogatja, hogy ki miként érzi magát nőnek. Szerintem pl az egy alap, hogy a férfi védelmező legyen a nővel szemben, emellett azért akaratos, "férfias" is, de éreztesse a nővel, hogy szüksége van rá. (Az életben általában és az ágyban is.)
2013. jún. 23. 21:25
 16/16 anonim ***** válasza:
A wc csészék miatt, úgy hiszem
2013. szept. 6. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!