Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik van olyan barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik van olyan barátnőtök vagy feleségetek, akik eléggé attraktívak, de ti nem vagytok annyira olyanok?

Figyelt kérdés
Azért teszem fel ezt a kérdést, mert én nem tudom kívülről elfogadni magam, ahogy vagyok senki se mondta még, hogy csúnya vagyok hanem épp az ellenkezőjét, hogy nem vagyok rossz pasi némely ismerősöm barátom meg azt, hogy jó képű vagyok meg jól öltözködöm, de valahogy mégse tudom magam elfogadni, és ez ahhoz vezethető vissza, hogy nekem a szüleim se tetszettek kívülről, szerettem őket nagyon, sajnos már nem élnek, de semmi olyan vonzót nem találtam bennük amire büszke lehetnék. Én leginkább a gyerekeim, miatt szeretnék vonzó barátnőt, hogy ne legyenek teljesen olyanok, mint a családom, és sokkal jobb életük legyen, mint nekem. Vonzó nőre nem a 10/10-s nek számító cicababákat értettem. Csak egy normálisra.
2013. jún. 21. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

egy bizonyos szint után pénztárcafüggő...

sajnos ma pénzért bármilyen nőt megkaphatsz hosszú távra is....

2013. jún. 22. 16:39
 2/4 anonim ***** válasza:
És mond csak mennyibe kerülne egy vonzó nő 10 évre, és szüljön nekem 2 gyermeket is, tudnál árakat mondani, ha már pénzért minden lehetséges....
2013. jún. 27. 02:28
 3/4 Johnny B. Goode ***** válasza:
Igen, havi 200-300 ezer környéke
2013. jún. 27. 02:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat szeretnék légyszíves!
2013. jún. 27. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!