Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti tényleg nem értékelitek, ha egy srácnak vannak elvei, nem cseszi át a fejeteket, normális, nem dohányzik, nem iszik? 25/F
Kisasszony?:D Hát ez jó:)
Én is 25 vagyok és férfi. A felsorolt jellemvonások bennem is megvannak és pont azt látom, hogy aki ilyen értékekkel siránkozik az az említett okok miatt nem talál senkit. Lehet hisztizni, de így van. Látod itt megerősitik a lányok, hogy ezek az értékek igenis fontosak. Szóval szóval a hiba nem abban keresendő, hogy nincsenek nők akik nem értékelik ezt.
Kérdező:
Alap, hogy ne legyél átverős, szóval nincs mit ezen értékelni.
Gondolom a Kérdező azért nevezte Koboldot kisasszonynak, mert a kérdés főleg lányoknak szól. Kobold a válaszai alapján inkább nagyasszony, na mindegy.
A kérdésre válaszolva: értékeljük, én a normális embereket szeretem. Az nem zavar, ha iszik, persze csak mértékkel. Ne legyen alkoholista, a többi nem érdekel.
# 3/19 tegnapelőtt 18:34
Szia! Hűség - Becsület - Tisztelet. Igen megadtam a lánynak és mégis kirúgott le is út fel is út. Ja és az ágyban mindig is én vélem elélvezett. Nem bőgök már nem fogadnám vissza. Szép csaj volt.
Férfi a főiskola után vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!