Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire féltékeny lennék?

Figyelt kérdés

1hónapja vagyunk együtt.

A barátom alig mondja hogy szeret csak ha megkérdezem akkor mondja.

Myvippen ami képei vannak fent velem meg vele azt csak ismerősök láthatják azt mondta hogy azért mer másnak nincs köze hozzá.

Msnen kivan írva hogy szeretlek...

De akkor is attól félek hogy szakítani fog egyszer.

Mostanába egyre többet veszekszünk lényegtelen apróságok miatt.

És felhozta azt hogy kevesebbet találkozzunk .

Minden nap találkoztunk de most már csak heti 5ször mert csütörtökön és kedden tanulnia is kell meg a barátaival is szeretne lenni.

Azt mondta hogy nem unt meg meg szeret csak néha már alig van témánk és így azzal leszünk elfoglalva hogy mennyire hiányoztunk egymásnak meg ugye tanul is.

Azt mondta nem csal meg és szakítani se fog.

Van esélye hogy velem maradjon nagyon sokáig?

Miért vagyok ennyire féltékeny?

Mit tegyek hogy ne legyek az?

És mit tehetek hogy nagyon sokáig együtt legyünk?

15/lány

köszy a válaszaitokat előre is!

2009. okt. 12. 15:54
 1/10 A kérdező kommentje:
Le maradt hogy én is nagyon szeretem!
2009. okt. 12. 15:56
 2/10 anonim ***** válasza:
67%

Ha ennyire ráakarsz telepedni akkor nem fog veled maradni! Hagyjál neki szabadteret,szerintem tul gyorsnak érzi a tempót! Fiatalok vagytok, szinte még gyerekek, nem kell semmit se elsietni! Hagyd had lógjon a haverjaival és ilyen myvipes meg iwiwes hülyeségeken ne sértődj meg! Majd ha ő úgy érzi hogy eljött az idő mindenkivel tudatni fgoja hogy együttvagytok! Tudom hgoy nehéz ezeket betartani, de gondolj bele, nem lenne jobb ha tiszta szívből saját magától mondaná azt hogy 'szeretlek' mint így hogy kérdezgeted?

kitartás!

2009. okt. 12. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
67%

Őszintén?

Hagyd. Azaz ne hagyd. Ha nincs témátok szerintem senkit sem érdekel. Egyáltalán nem kell beszélgetni állandóan.

Más részt meg nem fog ott hagyni, hagyd egy kicsit mozogni. A férfiak konkrétak, tudják mit akarnak. Ha nem kellenél neki, már rég dobott volna. MSN -es üzenet pedig sokat jelent. Ha kiírja, vedd úgy, hogy úgy is van.

Ennyit rólam. Jah és a "köszy" féle ipszilonos írásokat nyilvános fórumokon hanyagold. Nem szeretik a fórumozók. Ne érts félre nekem semmi bajom vele, csak van 1-2 "bele kötök" ember.

Üdv, Bakter

2009. okt. 12. 16:02
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Heti 7 tali? Mostmár csak 5? Hát én is besokallnék...
2009. okt. 12. 16:04
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Neked nincs igényed arra,hogy néha a barátaiddal legyél.Hogy a barátnőiddel egymásnál aludjatok,kibeszéljétek a pasikat,filmet nézzetek,pizzázatok? A lényeg,hogy ez a heti 7 nap tényleg sok!Én lány vagyok és harmónikus a kapcsolatom a párommal,de mi sem találkozunk mindennap,mert mindenkinek megvan a maga dolga és nem mindig jön össze.Van,hogy heti 3-4 nap tudunk csak együtt lenni,az sem mindig egymás után,de így legalább mindig van miről beszélni,mert történnek dolgok,amikről a másik nem tud és lehet neki mesélni.Persze olyan nap nincs,hogy ne írnánk sms-t vagy e-mailt,esetleg este egy telefon,hogy hiányoztál ma is.De nem kell a nap minden percében együtt lenni. 1 hónap pedig még nem olyan sok,hogy teljesen ki akard sajátitani és lángoló érzelmeket akarj belőle kicsikarni.Van,akinek lassan alakul ki a nagy szerelem a ragaszkodással együtt. Tarts ki, hagyd őt egy kicsit egyedül és minden rendbe jön :) Féltékenységre nincs okod,abból,amit leírtál a srácnak tényleg csak egy kis levegő kell :)
2009. okt. 12. 16:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
1 hónapja vagytok együtt és már ennyire rá vagy telepedve??? Alig mondja h szeret??? Jézusom, dehát csak 1 hónapja vagytok együtt...minek kell erőltetni? megértem a srácot h kevesebbet akar találkozni veled, ezt egyik férfi sem bírná sokáig elviselni.mit tehetnél h sokáig együtt legyetek? Hát ezt ne, amit most csinálsz!Együtt jártok, nem a tulajdona vagy. Neki is van saját élete, és neked is. 15 éves vagy kérlek,még előtted az élet."Akkor is félek h szakítani fog egyszer"...tudod ilyen az élet...15 éves vagy és nem hiszem h ez lesz az életre szóló kapcsolat, ha mér most így viselkedsz és ennyit veszekedtek.
2009. okt. 12. 17:27
 7/10 A kérdező kommentje:
igazatok van:( :S
2009. okt. 12. 18:10
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem az hogy ennyire aggódsz ezen, elronthat mindent.lehet hogy a vitáitok is emiatt vannak. próbáld meg figyelmen kívül hagyni.és a heti öt is éppen elég. hagyj neki teret, ne akard hogy csak veled foglalkozzon.ha tanulnia kell, tanulnia kell.
2009. okt. 12. 19:19
 9/10 anonim ***** válasza:
58%

"És mit tehetek hogy nagyon sokáig együtt legyünk?"

A többi kérdéeddel csak magadat kínzod,ugyanis semmi jelentőségük,bárha a többi képét mindenki láthatja, a közöseket megcsak myvip ismerősök kicsit furcsa,bár belegondolva annyira nem hisz az igazi ismerősei közül mindenki láthatja.:O

ღ Hagyd el,hogy kérezgeted tőle hogy:szeretsz?

Ha úgyérzi,akkor ugyis mondani fogja.

ღ"De akkor is attól félek hogy szakítani fog egyszer."

Ne így állj hozzá,ha minden rendbe köztetek miért szakítana?

ღ"És felhozta azt hogy kevesebbet találkozzunk."

Hagyd hogy a barátaival is legyen,neki is kell egy délutáni foci,vagy bandázás.Neked is van igényed a barátnőidre,és arra hogy kibeszéld a pasidat a barátnődnek.Neki is van igénye olyan progikra amikbe nem szerepelsz.Van egy barátnőm aki sülve-főve együtt akart lenni a barátjával,és alig mehetett a palija bulizni,haverokkal stb...A vége az lett,hogy a talikra elhozta a haverjait,és a barátnőmmel megbeszélt közös bulira is jöttek a haverok.Mert máskép nemvolt ideje találkozni velük.Tehát a közös progik vége az lett,hogy mindig volt ott +1-2 "felesleges" haverja..

Ezekután gondolom már kitaláltad,hogy azthiszem 1,5hónap után szakítottak.

Ezt akarod?

ღ"Meg ugye tanul is."

Lehet néha télleg szükség van arra hogy tanuljon nemgondolod?:)

ღ"Van esélye hogy velem maradjon nagyon sokáig?"

Ha így folytatod nincs.Legalább a felét fogadd meg annak amit leírtam (legfőképp hogy engedd szabadabbra) akkor van:)

ღ "Miért vagyok ennyire féltékeny?"

Mert szereted:)

Evvel alapbol nincs baj,csak ne folytsd meg a szerelmeddel:)

ღ "Mit tegyek hogy ne legyek az?"

BÍZZ BENNE!

Nem véletlenül van veled,nem véletlen írja ki NEKED,hogy -szeretlek-

Adj neki időt hogy be tudja bizonyítani,hogy nem csal meg,és hogy CSAK téged szeret.Várj mondjuk 2hónapot.3hónap alatt hidd el nagyjából ki derül hogy hűséges típus e,vagy olyan hogy mentek az utcán kézenfogva és flörtölget másokkal stb...Esetleg megbízható közös ismerősöket megkérdezhetsz,hogy előző barátnőivel hűséges volt e.

2009. okt. 14. 12:13
 10/10 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm:)

meg fogom fogadni!

2009. okt. 14. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!