Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb? Egyedül maradni, vagy összejönni "bárkivel", csak hogy legyen valakid?
Figyelt kérdés
a bárkivelt úgy gondoltam, hogy igazából el vagy vele, de olyan "ha nincs ló jó a szamár is effekt"2013. jún. 19. 18:47
11/12 anonim válasza:
Én inkább egyedül vagyok. Egyrészt az azért milyen ledegradáló a másik félnek - legyen fiú vagy lány - ha csak azért vagy vele, mert más nem volt. Majd lesz olyan, aki hozzád való, ezt nem lehet erőltetni. Muszájból álatlában csak kompromisszumos megoldás születik.
12/12 anonim válasza:
na jó akkor kiszélesítem a nézőpontot:
Jobb egy szar munka mint ha nincs munkád?
Egy széjjelhúzó acsarkodó család mint ha nincs családod?
Egy szar helyen lakni mint ha nincs hol?
És egy rossz kapcsolatban lenni minthogy nincs senkid éveken át?
Érdekes kérdés de a valami mindig több mint a semmi.
És valamiből tovább tudsz lépni míg a semmiből először valaminek kell lennie.
Racionális válasz de sajnos én sem mindig így működöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!