Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legjobb barátom bement a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátom bement a barátnőjéért egy égő házba,3ad fokú égési sérülést szenvedett és a csaj el akarja hagyni, szerintetek ez most mi?

Figyelt kérdés

A barátnője egy buliban volt, amire a barátom nem volt meghívva. A közelben volt, viszont eltelt kis idő mire ideért.. a ház szinte már romokban volt, de ő bement a lángok közé hogy kimentse az emeletről a barátnőjét, akinek egyébként nem lett komolyabb baja, mert a srác minden ruháját rátette és szinte csupaszon hozta ki, és előttünk esett össze kihűlt testtel..

Intenzíven van, valószínűleg sosem fog helyrejönni a bőre, olyan szintű.. a plasztika sem fog segíteni sokat. Jelenleg az életéért küzdenek..

A barátnője pedig azt mondta, hogy ezek után ő nem akar vele maradni, mert nem tudna rá sem nézni és igazából ő nem is szereti.. ez most mi ?

2013. jún. 19. 11:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Egyértelműen kamu csak, több helyen is hibádzik a kérdés...

A kérdező azt remélte, hogy elég felháborító sztorit talált ki ahhoz, hogy a többiek emiatt egyetértsenek az idióta nőgyűlölő lúzerségével...

2013. jún. 19. 11:59
 22/27 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos normális eset ez. a nők többségének van egy ilyen tulajdonsága, ha a fiújuk megcsúnyul valami baleset folytán, akkor dobják azt, mert a büszkeségük nem engedi, hogy egy nyomival járjanak.

Ezért nem szabad nőket megmenteni.

Legalább is én meg gondolom kétszer is hogy az életemet kockáztassam egy nőért.

F

2013. jún. 19. 12:01
 23/27 anonim ***** válasza:
Voltak konkrét ábrándjaim, amik így zajlottak le és értek véget. Ha csak kitaláltad és ilyeneken jár az agyad, alacsony az önértékelésed. Ha igaz, akkor csak becsülni tudom a barátodat, de elég rossz csajba habarodott bele.
2013. jún. 19. 12:10
 24/27 anonim ***** válasza:
Azért a fiúkat sem kell félteni, Mindkét nemből megvan a legalja.
2013. jún. 19. 12:11
 25/27 anonim ***** válasza:
Szemét p.csa:S Legalább annyi lett volna benne hogy nem most közli vele,hanem miután a srác jobban van:/
2013. jún. 19. 12:18
 26/27 anonim ***** válasza:
Meg fogtok kövezni a véleményemért, de egy dolog az életért való hála, és egy másik dolog a biológiai vonzódáson alapuló szerelem.
2013. jún. 19. 12:18
 27/27 anonim ***** válasza:

"szerintetek ez most mi?"

Silány kamu, a sztori több sebből vérzik.

Na, de hogy azért válaszoljak: ha én kimentek valakit az égő házból, ha már ennyire önfeláldozó vagyok, és ez a valaki engem nem szeret igazából, kizárt, hogy egyáltalán megengedjem neki, hogy szimplán sajnálatból, vagy hálából hozzám kösse az életét. Ez nem így működik!

Tehát ez az eset elő sem fordulhatna nálam, mert már ha csak tudomást szereznék róla, hogy nem szeret, nem boldog velem, abban a pillanatban elengedném, sőt ragaszkodnék hozzá, hogy menjen, találja meg a boldogságot.

2013. jún. 19. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!