Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar többet látni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves lány vagyok! Több mint egy éve tartó szexkapcsolatom van/volt egy 14 évvel idősebb pasival tőlem! Komoly párkapcsolata van, anyagi biztonság ( lakás, autó, pénz. ) Eddig hetente egyszer taliztunk pár órára ( 2-3 óra), ha valami oknál fogva valamelyikünk nem ért rá, akkor persze halasztottuk a talit, de miharabb pótoltuk! Mostanában az utolsó 2-3 hónapban, szinte mindig csak én hívom, ( eddig hívott ő is elég gyakran) mostanában fel sem veszi a telefont, vagy kinyomja, aztán már lemondtam róla ( hozzáteszem halálosan szerelmes vagyok belé, Ő NEM ) és amikor már próbálom felfogni hogy vége, akkor hív! De most az utolsó egy hétben, írtam neki smst, és hívtam de nem vette fel, ma azzal az smsel zártam, hogy ha szeretne még valamikor látni, akkor írjon, várni fogom! Szerintetek mit kéne csinálnom? ( Igen persze tudom, elfelejteni, és olyat keresni akinek nincs párja, de ez nem ilyen egyszerű :(2013. jún. 18. 22:32
1/7 anonim válasza:
Mondjuk nőnek kéne lenned, nem egy szeretetqrvának.
AKármit mondunk, úgysem hallgatsz ránk. Szóval a kérdés értelmetlen.
2/7 anonim válasza:
Vagy elfoglalt vagy kezdenek rá otthon gyanakodni.
3/7 A kérdező kommentje:
Ha értelmetlennek tartod akkor nem kérek választ :) Aki pedig tud normálisan válaszolni, annak köszönöm!
2013. jún. 18. 22:35
4/7 A kérdező kommentje:
A barátnője eddig is folyamatosan gyanakodott, mert elég feltűnően csinálja :S Utoljára 3 hete taliztunk, akkor telefonon iszonyúan összevesztek, mert ő azt mondta haverokkal iszogat, a csaj meg közölte vele, hogy ne nézze hülyének! De egy smst akkor is írhatna, hogy most ne hívjam vagy írjak neki mert balhé van! vagy ha már nem akar találkozni velem, ha megmondja felfogom, és nem keresem! de így hogy semmit sem mondd..
2013. jún. 18. 22:37
5/7 anonim válasza:
Az ilyen történeteknek kb. mindig ez a vége, ezt gondolhattad volna.
6/7 anonim válasza:
Látom,hogy tartásod,annyi van,mint eszed.
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Látom, hogy a pofád jóval nagyobb mint az IQ szinted
2013. jún. 19. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!