Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? 16/l vagyok, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 16/l vagyok, a barátom 17,5/f

Figyelt kérdés

még csak 3 hete járunk...nem non figyel rám,és néha msn-ről is hamar lelép.már nem tetszem neki

adjatok tanácsot...egyik randin sem viselkedtem hülyén,nem káromkodtam...humoros voltam,igyekeztem mindig odafigyelni,arra,amit mondott...szóval úgy viselkedtem,ahogy olvastam,hogy mit szeretnek a fiúk.....kerültem azokat a témákat,amiket ne mondjunk egy randin(ezt is olvastam)nem tudom h akk mit rontottam el....pénteken kérdezte h megyünk-e vasárnap randizni...

de időpontot elfelejtettünk egyeztetni...én nem akartam hívni,mert csak a házi telefon számuk van meg,és a szülők még nem tudják h járunk....neki meg van a telefonszámom,miért nem hívott h mégsem ér rá

ezt h kérdezzem + tőle,hogy ne higgye azt h hisztis vokk...nem tudom mi lesz így ebből...még csak elnézést sem kért...azt sem mondta h kár....(elutazott am hirtelen a családjával 1 napja tesójukhoz)

örülök neki h jól érezte magát am .szóval mit tegyek...lesz ennek még jövője...hogy kérdezzem + kedvesen h akk most akar-e velem járni vagy nem

lesz ennek még jövője,vagy beszéljek vele,hogy inkább most legyen vége,mielőtt jobban fájna....segítsetek lécci

2009. okt. 11. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha tényleg így áll a dolgokhoz, akkor ez felejtős... szerintem cska az ágyba akar eljuttatni, és utána vége.. Ismerősöm már járt így. Ha egyoldalú a kapcsolat akkor nincs értelme a folytatásnak.

De ez csak az én véleményem, az hogy hogy cselekedsz az a te dolgod.

2009. okt. 11. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
"szóval úgy viselkedtem,ahogy olvastam,hogy mit szeretnek a fiúk" Nem jó hozzáállás. Csak önmagadat add! Egy életen át nem tudod megjáccani magadat, viszont ha önmagadért szeret valaki, akkor nyerő vagy. Sokáig ne tipródj egyhelybe, lépj tovább, ha nem jön össze. Lessz még más, aki majd felfigyel rád!
2009. okt. 11. 21:00
 3/5 anonim válasza:
0%
vegyél egy kutyát
2009. okt. 11. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:
71%

"non"

"vokk"

bazm*g.

2009. okt. 11. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
72%
mondd meg neki ha komolyan gondolja, foglalkozzon veled, ha ezek után sem csinál semmit felejtős
2009. okt. 11. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!