Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 16/l vagyok, a barátom 17,5/f
még csak 3 hete járunk...nem non figyel rám,és néha msn-ről is hamar lelép.már nem tetszem neki
adjatok tanácsot...egyik randin sem viselkedtem hülyén,nem káromkodtam...humoros voltam,igyekeztem mindig odafigyelni,arra,amit mondott...szóval úgy viselkedtem,ahogy olvastam,hogy mit szeretnek a fiúk.....kerültem azokat a témákat,amiket ne mondjunk egy randin(ezt is olvastam)nem tudom h akk mit rontottam el....pénteken kérdezte h megyünk-e vasárnap randizni...
de időpontot elfelejtettünk egyeztetni...én nem akartam hívni,mert csak a házi telefon számuk van meg,és a szülők még nem tudják h járunk....neki meg van a telefonszámom,miért nem hívott h mégsem ér rá
ezt h kérdezzem + tőle,hogy ne higgye azt h hisztis vokk...nem tudom mi lesz így ebből...még csak elnézést sem kért...azt sem mondta h kár....(elutazott am hirtelen a családjával 1 napja tesójukhoz)
örülök neki h jól érezte magát am .szóval mit tegyek...lesz ennek még jövője...hogy kérdezzem + kedvesen h akk most akar-e velem járni vagy nem
lesz ennek még jövője,vagy beszéljek vele,hogy inkább most legyen vége,mielőtt jobban fájna....segítsetek lécci

Ha tényleg így áll a dolgokhoz, akkor ez felejtős... szerintem cska az ágyba akar eljuttatni, és utána vége.. Ismerősöm már járt így. Ha egyoldalú a kapcsolat akkor nincs értelme a folytatásnak.
De ez csak az én véleményem, az hogy hogy cselekedsz az a te dolgod.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!