Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat működhet?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném, hogy ez jó legyen, mert tök összeillünk, és nagyon régóta nincs szerencsém a pasikkal, és most végre sikerült olyasvalakivel megismerkedni, aki tök passzol hozzám, és nagyon jó lenne, ha komolyabbra fordulna a dolog. Amúgy én 21 éves vagyok, a srác meg 30, szóval nem vagyunk már tinik. Meg nekem van egy pici gyerekem is, akit egyedül nevelek, apuka lelépett. Csak az a baj, hogy elég messze lakunk egymástól, hétvégénként persze tudnánk találkozni (csak hát elég drága mulatság manapság utazni), de én a picur miatt nem nagyon tudnék menni, itt nálunk meg para, mert még anyámnál lakunk (de remélem már nem sokáig), és elég nagy a zsúfoltság a lakásban, a fiammal ketten lakjuk a félszobát. Lehetünk mi így egy pár, vagy tényleg túl sok a nehézség? Vagy amit az ember igazán akar, azt meg tudja oldani? Nem tudom, mit gondoljak.
2008. jún. 21. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
hääät.nehez helyzetben vagy ,az tény.amugy én is 21 vagyok,a pärom nekem is külföldi(nem tudom neked az e vagy csak messze laktok..)tehàt mi eleve összeköltöztünk a babo elött,svàjcba(svàjci a pärom),és utäna jött a pici.de igy nehez neked,ràadäsul hogy mästol a pici,szüleiddel laksz stb stb...a pasinak milyen az élete...?märmint van csalädja?egyedül él ..?nem irtäl rola semmit csak hogy häny éves.,tehät ha nincsen csalädja,azaz egyedül lkaik,és havaloban komolyan szeretitek egymäst ,és ö is komolyan gondolja akkor költözzetek össze,persze azt vedd elsö figyelembe hogy a kisbabäd,kisgyereked,elfogadja e.hisz ez a legfontosabb.akkor meg ha van csalädja,lépj ki a szitubol,hisz nem vezet jora.gondolj bele (persze csak ha van csalädja..most azert irom le ezt is mert nem adtäl infot rola,és hätha ez van...),tehät gondolj bele,ha neked lenne pärod,gyerekkel,és ö neki lenne akär tävkapcsolata is...melletted mässal....a mäsik pedig,ok hogy 21 vagy,én is,de sosem a kor szämit,hanem mennyire vay érett bizonyos dolgokban.hidd el valaki lehet 35,40 évesen is buta,mint egy majom..ezt csak azert irtam mert sokat osztjäk majd lehet itt az észt hogy 21 van és mär van gyereked..:).a mäsik meg amit akartam hogy ugy hogy van abäd,az apuja lelépett,ne menj bele tävkapcsolatba sztem smemiképpen.mire jo az?akkor még ok elmegy,meg jo..meg minden amikor nincsen babäd.de igy mär mäs.keress inkäbb egy olyan embert akivel szointén eltudod képzelni a jövöd,és akivel nem tävkapcsolatban kell lenned és valoban szereti a babädat,és akkor összeis költözhettek.a babädnak is szüksége van arra hogy lässa..csalädban nö fel.märmint ok neked is van csalädod ,anyudékkel élsz..de most a pärkapcsolati apa anya gyerek kapcsolatrol beszélek.egy gyereknek én ugy gondolomigenis szüksége van arra hogy egy ilyenben nöljön fel.ha mär a"KEDVES APUKA"lelépett,(innen üzenem neki,:D,jo nagy g..ci..:).).probälj meg keresni egy hozzäd és egy babädhoz valo embert,és ne tävkapcolatot sztem.na jo sokat irtam de remélem picit segitettem.pusz:)
2008. jún. 21. 21:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Hááát, igazából most ismerkedtünk meg két hete. Én nagyon szeretném ezt a kapcsolatot, csak azért elkapkodni sem szeretném a dolgot, mert annak idején a fiam apjával is ezért szívtam meg, túl gyorsan történtek a dolgok. Amúgy a srác egyedül él, dolgozik, imádja a gyerekeket (bár még a fiammal nem találkozott, de biztos őt is imádni fogja). Jó lenne összeköltözni majd egyszer, de hát egy hét ismerettség után ez kicsit túlzás lenne. De ha tényleg komoly lesz ez a dolog, akkor majd jó lenne. Amúgy én kőszegi vagyok, ő meg debreceni, szóval tényleg baromi messze lakunk, még ha nem is külföldön. Áááá, nem tudom, mi legyen. Mert nagyon szeretnénk, ha működne a dolog, de közben félek is, hogy teljesen beleszeretek, és mégis rájövünk, hogy nem bírjuk ezt így.

Az a baj, hogy amúgy itt a városban egyszerűen nincs épkézláb férfi. Meg alapból nincs is lehetőségem ismerkedni, nem tudok eljárni otthonról, csak most volt három nap, amíg a fiam nagyizott, én meg el tudtam menni mulatozni egy kicsit haverokkal ilyen sátrazós fesztiválra, és hát így találkoztunk. Jajjj, teljesen össze vagyok zavarodva...

2008. jún. 21. 21:57
 3/4 anonim ***** válasza:
mi is távkapcsolatban élünk a barátommal, csak hétvégente találkozunk. (kedden leszünk két évesek. :) a szüleid nem néznék jó szemmel, ha elmenne hozzátok egy délutánra? esetleg elmehetne érted, aztán kiruccanhatnátok kettesben (először inkább kettesben, igen.) valahova sétálni, beszélgetni..pár alkalom után szerintem lehet érezni, hogy komoly lesz-e vagy sem.szerintem.
2008. jún. 22. 17:56
 4/4 anonim ***** válasza:
én is távkapcsban élek...de sztem ne érdekeljen mit gondolnak szüleid(elég nagy kislány vagy már ahoz);)ha tényleg szeretitek egymást nincs gond:)
2008. jún. 28. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!