Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat működhet?
Hááát, igazából most ismerkedtünk meg két hete. Én nagyon szeretném ezt a kapcsolatot, csak azért elkapkodni sem szeretném a dolgot, mert annak idején a fiam apjával is ezért szívtam meg, túl gyorsan történtek a dolgok. Amúgy a srác egyedül él, dolgozik, imádja a gyerekeket (bár még a fiammal nem találkozott, de biztos őt is imádni fogja). Jó lenne összeköltözni majd egyszer, de hát egy hét ismerettség után ez kicsit túlzás lenne. De ha tényleg komoly lesz ez a dolog, akkor majd jó lenne. Amúgy én kőszegi vagyok, ő meg debreceni, szóval tényleg baromi messze lakunk, még ha nem is külföldön. Áááá, nem tudom, mi legyen. Mert nagyon szeretnénk, ha működne a dolog, de közben félek is, hogy teljesen beleszeretek, és mégis rájövünk, hogy nem bírjuk ezt így.
Az a baj, hogy amúgy itt a városban egyszerűen nincs épkézláb férfi. Meg alapból nincs is lehetőségem ismerkedni, nem tudok eljárni otthonról, csak most volt három nap, amíg a fiam nagyizott, én meg el tudtam menni mulatozni egy kicsit haverokkal ilyen sátrazós fesztiválra, és hát így találkoztunk. Jajjj, teljesen össze vagyok zavarodva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!