Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok ti összejönétek rockerel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti összejönétek rockerel?

Figyelt kérdés
aki rockeresen öltözködik olyannal szerintem igénytelen stílus s semmit nem adnak magukra

2013. jún. 18. 13:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
bejönnek a rockerek, de inkább az ápoltabbak.
2013. jún. 20. 20:58
 12/15 Nayal válasza:
97%

Már megint. Hahj nézd, adok pár feladatot:

1. Nőj fel.

2. Tanulj meg írni.

3. Gondolkodj.

4. Művelődj.

5. Menj el pár rock koncertre ami igényesebb nem ilyen kárpátia meg hasonlók.

6. Ha rádöbbentél a saját hülyeségedre, és ostobaságodra, lődd fejbe magad. Köszönöm.

Egy rocker

2013. jún. 22. 02:09
 13/15 anonim válasza:

Az utolsó válasz igencsak betalált. A koncertezéshez pedig annyit fűznék, hogy ezek szerint te még nem voltál mondjuk rockmaratonon. 1 hét megállás nélküli piálással, tombolással általában jó melegben, de én az utolsó napon egy büdös emberrel sem találkozta, elment mellettem egy srác seggig érő hosszú hajjal és iszonyat jó illata volt.

Mellesleg nem bírom , ha az emberek általánosítanak.

A hosszú haj pedig igenis, hogy sexy:)))

És nincs jobb buli egy rockkoncertnél, mindenki jófej, nem néznek ki az emberek, mert fekete bakancs, tül/csipke szoknya meg fűző van rajtad. Ha körbenézel vagy rád mosolyognak vagy persze ki nem látnak a fejükből a töménytelen mennyiségű piától, de ez mellékes. Nekem iszonyat jó élményeim vannak az ilyen koncertekről, és ha adhatok egy tippet menj oda egy rocker fiúhoz akit ismersz és kérdezd meg, hogy miért nem vágatja le a haját!!! Vagy azt mondja, hogy menj a fenébe, vagy válaszol és azt mondja, hogy azért mert ő így szereti... És hidd el, hogy a legtöbb mindent megtesz azért, hogy ápolt és szép legyen.

A rockerek/punkok/goth-ok/stb. a legjobb arcok:)

17/L

2013. aug. 12. 10:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Te vak vagy? Vagy valami szintetikust szedsz? Pont hogy a rockerek többsége ma már ápolt és ad a külsejére, igényesek, és az igénytelen, zsíros hajúak jelentik a kivételt. Arról nem is beszélve hogy a rockerek barátságosak, segítőkészek és összetartóak! Legalább van stílusuk és merik vállalni! Szóval inkább összejönnél egy páwával, aki önző és azzal van elfoglalva hogy ő "hű de menő" és a legdivatosabb cuccokba járjon, közben nincs önálló stílusa, egy tömegtermék.

A kérdésre konkrétan válaszolva: igen, összejönnék egy rockerrel akár rockeresen öltözködik akár nem.

2013. aug. 12. 11:01
 15/15 anonim válasza:
Persze mivel én is rocker vagyok
2013. aug. 16. 11:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!