Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a párom, de tudom tőle nem fogom azt megkapni amire vágyok, vol t már v k i így? Mit csinált?
Érdekes ember a párom, szeretem már lassan másfél éve. De tudom ő soha nem fogja megkérni a kezem, ő majd maximum 10 év múlva ha rájön, hogy család kellene neki, és stb.
Gondolom mindenki sejti már, hogy ő azok közé a férfiak közé tartozik, akik később érnek.
Én max. 2 év múlva szeretnék már gyerkőcöt, de ő elvan a saját világában. Ő még ehhez nem elég érett. (Most 27 éves)
Arra lennék kíváncsi, hogy ha van itt valaki aki volt ilyen cipőben az mit tett? Elhagyta? Kivárta míg megérett a dologra? És ha már kivárta akkor működött?
Köszi a "segítséget" aki ír!
L/23

Komolyan beszélj róla, hogy te szeretnél házasságot és gyereket. Ha azt mondja, hogy nem akar...vagy majd 5 év múlva, akkor két dolog lehet:
-vagy várakozol és 5 év múlva is azt mondja h 5 év múlva
szóval soha sem lesz beőle semmi, mert neki nem érdeke.
-vagy szakítasz vele, és keresel egy érettebb, komoly partnert.
Sajnos a pasiknak már a kapcsolat elején meg kell mondani, hogy házasságot és gyereket akarsz. Ha igazán szeret és ő is 30 körüli, nem fog elmenekülni!
Elmenekülni csak az éretlen kisp*öcsök fognak!
L/27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!