Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem a párom, de tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a párom, de tudom tőle nem fogom azt megkapni amire vágyok, vol t már v k i így? Mit csinált?

Figyelt kérdés

Érdekes ember a párom, szeretem már lassan másfél éve. De tudom ő soha nem fogja megkérni a kezem, ő majd maximum 10 év múlva ha rájön, hogy család kellene neki, és stb.

Gondolom mindenki sejti már, hogy ő azok közé a férfiak közé tartozik, akik később érnek.

Én max. 2 év múlva szeretnék már gyerkőcöt, de ő elvan a saját világában. Ő még ehhez nem elég érett. (Most 27 éves)

Arra lennék kíváncsi, hogy ha van itt valaki aki volt ilyen cipőben az mit tett? Elhagyta? Kivárta míg megérett a dologra? És ha már kivárta akkor működött?

Köszi a "segítséget" aki ír!

L/23

2009. okt. 11. 19:31
 1/3 anonim ***** válasza:
ha igazán szereted akkor úgysem fogsz mást tenni minthogy vele maradsz és vársz. lehet hogy hamarabb is rá fog jönni, nem csak 10 év múlva, ezt nem tudhatod előre. majd ha te már késznek érzed magadat rá ahogy írtad néhány éven belül, akkor leülsz vele és elmondod neki hogy gyereket és családot akarsz és akkor majd elválik hogy osztja-e a véleményed, ha tényleg szeret osztani fogja.
2009. okt. 11. 19:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a helyedben megbeszélném vele, és egyeztetném a terveinket. Vagy csak világíts rá finoman a dologra, hogy mikre vágysz. Bár én két évet biztos várnék a gyerekkel. Ezt máshogy nem fogod megtudni, csak ha beszélsz vele a házasságról és a gyerekről. Bár másfél év még nem olyan hosszú idő. Együtt laktok már? Lehet előbb azt akarná kipróbálni.
2009. okt. 11. 20:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Komolyan beszélj róla, hogy te szeretnél házasságot és gyereket. Ha azt mondja, hogy nem akar...vagy majd 5 év múlva, akkor két dolog lehet:

-vagy várakozol és 5 év múlva is azt mondja h 5 év múlva

szóval soha sem lesz beőle semmi, mert neki nem érdeke.

-vagy szakítasz vele, és keresel egy érettebb, komoly partnert.

Sajnos a pasiknak már a kapcsolat elején meg kell mondani, hogy házasságot és gyereket akarsz. Ha igazán szeret és ő is 30 körüli, nem fog elmenekülni!

Elmenekülni csak az éretlen kisp*öcsök fognak!

L/27

2009. okt. 12. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!