Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akit nagyon szeretek sőt bele vagyok zúgva de neki van barátnője (tudja h bele vagyok zúgva). Mit tegyek hogy velem legyen?
nah látod milyen aranyos vagyok h segítettem:D
egyébként szerintem nem kellene semmit tenned, ha szeret, akkor ez úgyis kialakul, ha meg nem, akkor...:S nem lehet mit tenni=(
"neki van barátnője" <-- itt a válasz...
most gondolj bele, h. neked hogy esne ha te lennél az a bizonyos barátnő? nyilván ő is bele van zúgva és ő is nagyon szereti...gondolj arra, h. neki milyen rossz lenne és inkább felejtsd el a fiút! én ezt tenném...
14/L
Szerintem meg alapból túl fiatal vagy hozzá...csak gondolj bele abba,hogy az ő kapcsolatuk komolysága,gondolkodása is teljesen más mint amire te lennél képes...
Pl:Nemi élet,ott alvás,bulizás,beszélgetések!
1:szeretem a bnőjét és jóba vagyok vele nem akarom őket szétszakítani csak ha a srác magától dönt úgy
2:alapvetően nem az volt a kérdés h próbáljam e "megszerezni" hanem az hogy HOGYAN...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!