Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok ilyen gyökér?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen gyökér? Van egy lány, aki oda van értem, tiszta szívből szeret. A barátját is kidobta értem. Engem mégis megőrjít, hogy nem én leszek neki az első.

Figyelt kérdés

Igen még szűz vagyok.Gondoltam,majd lesz egy olyan lány,akivel elsők leszünk egymásnak.Hát nem volt.

Miért zavar,hogy nem én leszek neki az első?

Attól félek,hogy őt is eltaszítom magamtól.Ezt az egészet már mondtam neki,nem zavarta.

2013. jún. 17. 19:05
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

#9:Akkor lehet,hogy a félelmemet próbálom letagadni magam előtt,ezekkel a hülye kifogásokkal és azért gondolkozom így?

Megpróbálok normális lenni,bár nekem az elég nehezen megy.

Köszönöm a segítséget mindenkinek!

2013. jún. 17. 19:41
 12/24 A kérdező kommentje:

#10:De.Elég sokan és elég sokat.Elég rossz gyerekkorom volt,de szerintem sok másik embernek is és még sincsenek ilyen hülye gondjaik.

Sokat gúnyoltak,mert lapát füleim voltak.A füleim még most is elállnak,de már senkit sem zavar és mostanra sok barátom is lett,pedig gyerekkoromban egy se volt és nagy utáltam az embereket.

2013. jún. 17. 19:44
 13/24 Pendulum92 ***** válasza:
Neked magaddal van bajod, ezt kéne rendezni.
2013. jún. 17. 19:46
 14/24 A kérdező kommentje:
#De hogyan?Pszichológushoz nem fogok menni,mert nem költök pénzt arra,hogy beszélgessek valakivel.Arra ott vannak a barátaim,de ők meg erről nem tudnak.
2013. jún. 17. 19:48
 15/24 anonim ***** válasza:
Akkor magaddal rendezd le,legyél képes elhinni h jó pasi vagy,legyél magabiztos,ne foglalkozz ezekkel a gondolatokkal. Járásod legyen magabiztos,nézz mások szemébe ha beszélgetsz velük stb.ha eddig nem tetted volna ezt.
2013. jún. 17. 19:57
 16/24 anonim ***** válasza:
Valószínű majd ha egyszer eljutnék odáig, nekem is problémát jelentene ez. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy olyan lánnyal legyek együtt, aki már másnak is odaadta magát. Én sem voltam még senkivel. De sajnos szűz lány az én korosztályomban már szinte lehetetlen találni.
2013. jún. 17. 19:59
 17/24 A kérdező kommentje:
#15:Miről lehet olyan emberekkel beszélgetni,akik nem érdekelnek?
2013. jún. 17. 20:00
 18/24 A kérdező kommentje:
#16:Az én korosztályomban se nagyon vannak.Aki 22 évesen szűz,annak valami komoly gond szokott lenni a fejével,pont mint nekem.
2013. jún. 17. 20:02
 19/24 anonim ***** válasza:
olyanokkal beszélgess,akik érdekelnek.
2013. jún. 17. 20:04
 20/24 A kérdező kommentje:
#19:Olyan nincs.
2013. jún. 17. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!