Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen gyökér? Van egy lány, aki oda van értem, tiszta szívből szeret. A barátját is kidobta értem. Engem mégis megőrjít, hogy nem én leszek neki az első.
Igen még szűz vagyok.Gondoltam,majd lesz egy olyan lány,akivel elsők leszünk egymásnak.Hát nem volt.
Miért zavar,hogy nem én leszek neki az első?
Attól félek,hogy őt is eltaszítom magamtól.Ezt az egészet már mondtam neki,nem zavarta.
#9:Akkor lehet,hogy a félelmemet próbálom letagadni magam előtt,ezekkel a hülye kifogásokkal és azért gondolkozom így?
Megpróbálok normális lenni,bár nekem az elég nehezen megy.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
#10:De.Elég sokan és elég sokat.Elég rossz gyerekkorom volt,de szerintem sok másik embernek is és még sincsenek ilyen hülye gondjaik.
Sokat gúnyoltak,mert lapát füleim voltak.A füleim még most is elállnak,de már senkit sem zavar és mostanra sok barátom is lett,pedig gyerekkoromban egy se volt és nagy utáltam az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!