Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A Pasim most megsértődött?
Figyelt kérdés
Ma kb fél órával ezelőtt elmentem kutyát sétáltatni, és jött velem a bátyám is, de ő fodrászhoz ment (jó kapcsolatban vagyok a bátyámmal, mindig megvéd) és amikor külön ágazott az út adtunk egymásnak puszit. Ezt végig nézte a pasim, aki nem tudom, h mit keresett arra! Fa arcal megfordult, és elment onnan! hiába hívom nem veszi fel! Am nem tudja, h van testvérem! Nagyon félek! Mi van ha szakítani akar!
Szintén 1es! Nem annak kell lennie az első dolognak, de jelezhetted volna neki.. Amit meg a 10es írt, hát gratulálok, én biztos nem viselném el a barátnőmtől, hogyha velem van kapcsolatban más pasit ölelgessen.. De ez csak az én véleményem.. Mindenki másképp látja a dolgokat
2013. jún. 17. 16:44
13/26 anonim válasza:
Dedósan viselkedik a pasid.
2013. jún. 17. 16:53
14/26 A kérdező kommentje:
Ő is, meg az 1es is....
2013. jún. 17. 16:56
15/26 anonim válasza:
És még mindig a kifogásokat keresed kérdező! Istenem! Komolyan, miért nem látod be, hogy te hibáztál? Könnyű a másik emberben keresni a bűnbakot. Te úgy látszik sosem tudod beismerni, hogy hibáztál. Ez van, fogadd el, ha az 1hetes "barátod" szakít veled!
2013. jún. 17. 17:03
16/26 HotChoc válasza:
Ööö...minden "b@sztatás" elejét véve: az én barátom már akkor tudta hogy van tesóm, amikor még nem is jártunk. Mindegy, nem is akarlak ezzel idegesíteni. Tanácsom: próbáld meg más telefonjáról felhívni, és kérd meg hogy ne csapja le, hadd magyarázd meg neki hogy félreértett. Kérj bocsánatot, de ne alázkodj meg. Ha viszont el akar hagyni, meg kell értened...de drukkolok hogy ne tegye :)
Itt van a drága barátod is kérdező ( változatlanul 1es vagyok )! Hát gratulálok, hogy idejártok kibeszélni egymást! Minden elismerésem!
2013. jún. 17. 17:08
19/26 A kérdező kommentje:
Ki békültünk, fel vette a mobilt!c: Köszönöm a válaszokat, nem tudtam, h ő is fent van gyakorin!
1es! Irtó gyerekes vagy! Minek mással trollkodni? Tuti te is olyan forever alone vagy, mint kb mnden kis trollocska!
Ha olyan menőnek érzed magad, akkor ne a neten akarj bele kötni emberekbe! Büszke lehetsz magadra! Nem kibeszéltem a barátomat, hanem tanácsot kértem! Szánalmas vagy!
2013. jún. 17. 17:12
20/26 anonim válasza:
Te még szánalmasabb vagy kérdező :) Én csak röhögök rajtad, akkor balfék vagy. És nem vagyok forever alone képzeld el :) Nekem is van barátnőm, csak nem olyan hülye, mint te. Agyilag nem vagy egy 17 éves szintjén, az tuti, max egy 14 évesén. Nem trollkodok, csak te vagy a tökéletes kisasszony, a hibátlan, aki sosem hibázhat. Ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!