Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most ebből ki mit vesz le?
Figyelt kérdés
Van egy lány... Küldtem neki csokit a suli vége előtt 2 nappal. Aznap már nemtudtunkbeszélni. Másnap a kémiakettesért imádkoztam. Utána pedig az utolsó dolgok intéztem el a suliba ( nyárimunkához iskolalátogatási, szekrény stb.) gondoltam délután beszélek vele, megvártam lent e téren de ilyen isteni közbeavatkozásként akkor jött az oktatóm vezetni amikor jött le... Nah aztán mondom háá fuuck akkor bejelölöm facen. Elkezdtünk beszélgetni meg stb eddig összesen 2x beszéltünk és őőőm 300 üzenet asszem. Most nyaralni van és beszélt velem barátnője hogy mondta hogy nemigazán tudunk miről beszélni és hogy a kocsikról beszélek ( ez nemteljesenigaz csak az h volvobuz*vagyok) Hát a dilemmám azlenne hogy ezt ezt most mééé hát alig beszéltünk meg nyilván ha tetszik valaki soha nem beszéltél még vele ráadásul szutyook facen beszéltek elősször nem lesz olyan a beszélgetés hogy egyből minden rendben...2013. jún. 17. 00:44
1/1 anonim válasza:
Mindenkinek kell egy kifogas a lekoptatasra :/ de ne add fel! 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!