Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell hogy mindig legyen nője?
Figyelt kérdés
A volt barátomról van szó. Olyan soha sincs hogy ne legyen nője. Vagy csak szexre, vagy kapcsolatra: akkor nagyon odaadó tényleg hihetetlen jó vele minden, de az összes barátnőjét (engem is) megcsalt. Vagy csak olyanja van akivel találkozgat, fűzi a csajok agyát stb. Miért van erre szüksége? Együtt jár valakivel, aztán átlép a következő csajra, vagy párhuzamosan több lánnyal randizgat stb.2013. jún. 16. 21:32
2/5 anonim válasza:
Amúgy grat neked, látom ismét egy nő aki a vágyai után megy ösztönei után
3/5 anonim válasza:
én nem tudom h miért de én is így vagyok ... mondjuk én a családi problémák miatt mindig fiúknál keresem a boldogságot ... volt 1 8 hónapos kapcsolatom ahogy vége lett 2 héten belül két pasim volt
/egy gimnazista lány/
4/5 A kérdező kommentje:
Most 24, de már 16 évesen is ilyen volt. Vagyis régen kis visszafogott gyerek volt, nagyon nehezen közeledett a csajokhoz. 16 éves volt mikor először lett barátnője, vele 1 évig volt együtt, őt nem csalta meg. Aztán hülyült meg, onnantól kezdve összevissza csajozgatott, csalt, hülyített mindenkit.
2013. jún. 16. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!