Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valamit akar tőlem? Vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamit akar tőlem? Vagy csak játszik? Vagy fél?

Figyelt kérdés
Tetszett egy pasi a suliból.Nem igazán foglakoztam vele,de egyik nap írt egy üzenetet nekem névnapomra.Nagyon meglapődtem de ugyanakkor örültem is.Szépen lassan attól kezdve egyre jobb viszonyba kerültünk egymással.Később mint kiderült van barátnője,de ez engem nem igazán érdekel,de ahogy észre vettem őt sem érdekli nagyon.Véleményem szerint "újitana" de lehet nem mer.Ezt onnan vettem észre , hogy kétértelműen beszél velem. Néha rá rá kérdezek dolgokra de nem mondja ki azt amire igazán gondol és szeretne tőlem.Nagyon oda vagyok ezért a pasiért és nem tudom mittévő legyek
2008. jún. 21. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Rajta múlik minden. Ha szakít a csajjal, akkor szabad a pálya számodra, mert neki sem lenne ellenvetés. Vagy elfogadod így a helyzetet, te leszel a második és be kell érned ennyivel. Annyit tehetsz, hogy megmondod neki, hogy szeretnéd, ha szakítana a csajjal, de lehet, hogy ő jól érzi magát így.
2008. jún. 21. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:
64%
Voltam ilyen helyzetben...a vege mi lett?,a baratnoje megtuda es elkezdett veszekedni ,a pasi beilyedt ,es maradt vele ,en meg szenvedtem mint egy huje...
2008. jún. 21. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam ilyen helyzetbe de aztán ott hagyta a masik csajt es velem maradt!!! Igaz kicsit hosszu idobee telt addig irta az uzeneteket és jol megvoltunk aztán összejöttünk és volt 1szép kapcsolatom vele!!! Nem akarok rossz tanácsot adni de sztem megérte várni!
2008. jún. 21. 17:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget mindenkinek!Remélem jól fog alakulni minden!Ha van még véleményetek szivesen fogadom :)
2008. jún. 21. 19:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Én rögtön arra gondolnék, hogy csak 1 alkalomra kellenék neki. Nem tudom, hogy mióta tart közöttetek ez a "viszony", ha nem túl régen, akkor van remény arra, hogy váltani fog.
2008. jún. 21. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!